Prima pagină » Gina Pistol și Smiley au plecat într-o nouă vacanță. Ce destinație exotică au ales de această dată artistul și prezentatoarea TV / FOTO

Gina Pistol și Smiley au plecat într-o nouă vacanță. Ce destinație exotică au ales de această dată artistul și prezentatoarea TV / FOTO

de Roboțelul @ iDOR.info
gina-pistol-si-smiley-au-plecat-intr-o-noua-vacanta.-ce-destinatie-exotica-au-ales-de-aceasta-data-artistul-si-prezentatoarea-tv-/-foto

Homepage » Monden » Showbiz intern

Ramona Ionescu

De Ramona Ionescu.
Publicat pe 03.04.2024 la 12:39 Actualizat pe 03.04.2024 la 12:39

Gina Pistol și Smiley au plecat într-o nouă vacanță. Artistul și cunoscuta prezentatoare TV au ales o destinație exotică și de această dată. Iată unde se află Gina Pistol și Smiley!

Galerie Galerie (7)

Gina Pistol și Smiley au plecat în Bali

Instagram – Gina Pistol / Instagram – Smiley

  • Gina Pistol și Smiley au plecat într-o nouă vacanță
  • Destinația exotică aleasă de această dată de artist și prezentatoarea TV

Categoric, Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi. Amintim ca cei doi au avut parte de unul dintre cele mai importante eveniment din viața lor, în această vară, atunci când și-au spus marele „DA!” în fața lui Dumnezeu și apoi a urmat o petrecere ca în basme.

De asemenea, artistul si prezentatoarea TV au devenit părinți, în urmă cu aproximativ doi ani, atunci când Gina Pistol a adus-o pe lume pe micuța Josephine.

Gina Pistol și Smiley au plecat într-o nouă vacanță

Gina Pistol și Smiley se numără printre cuplurile din showbiz-ul românesc extrem de apreciate din țara noastră, iar relația lor pare una desprinsă din basme.

Cântărețul și prezentatoarea TV își țin fanii la curent cu fiecare activitate pe care o desfășoară în viața de zi cu zi, dar și cu fiecare activitate pe care o desfășoară atât pe plan personal, cât și pe cel profesional.

Așa au făcut și de această dată, moment în care cei doi au postat mai multe imagini din noua vacanță în care se află. Destinația este una exotică și de această dată, iar asta pentru că știm cu toții că cei doi preferă să se relaxeze în locuri călduroase.

Ei bine, de această dată, Gina Pistol și Smiley au mers în Bali, acolo unde au petrecut câteva zile împreună, însă nu singuri, ci însoțiți de mai mulți prieteni de ai lor.

Printre activitățile de care au avut parte, artistul a catat alături de localnicii din Bali, făcând un show spectaculos, iar imaginile au ajuns și pe rețelele sociale, fanii bucurându-se să vadă cum își petrec aceștia timpul.

Gina Pistol s-a confrutat cu depresia după naștere

În cadrul unui interviu acordat pentru Xtra Night Show, Gina Pistol a vorbit despre perioada de după naștere, dezvăluind că s-a confruntat și ea cu depresia după nașterea micuței Josephine.

CITEȘTE ȘI: Star Matinal. Care este secretul căsniciei lui Smiley cu Gina Pistol. Cum a evoluat povestea de iubire dintre cei doi / VIDEO




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Gina Pistol și Smiley au plecat într-o nouă vacanță. Ce destinație exotică au ales de această dată artistul și prezentatoarea TV / FOTO

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă