Prima pagină » Google Cloud Next ’24 introduce Google Axion și TPU v5p; Accent pe eficiență energetică și AI

Google Cloud Next ’24 introduce Google Axion și TPU v5p; Accent pe eficiență energetică și AI

de Roboțelul @ iDOR.info
google-cloud-next-’24-introduce-google-axion-si-tpu-v5p;-accent-pe-eficienta-energetica-si-ai

La evenimentul Google Cloud Next ’24, Thomas Kurian, CEO-ul Google Cloud, a detaliat evoluția companiei de la ultimul său mare summit. În acest an, Google Cloud a implementat peste o mie de îmbunătățiri ale produselor și a extins infrastructura sa globală la 40 de regiuni. Aceste actualizări includ investiții noi în cabluri submarine, menite să asigure o conectare mai eficientă și o latență redusă pentru serviciile sale cloud.

Printre cele mai notabile anunțuri se numără lansarea lui TPU v5p și a primului CPU Google bazat pe Arm, Google Axion, destinat centrelor de date. Acest nou CPU promite o eficiență energetică cu până la 60% mai bună comparativ cu instanțele x86 curente. Evenimentul a marcat și debutul modelului Gemini 1.5 Pro, parte din platforma Vertex AI, care îmbunătățește înțelegerea contextelor lungi și este disponibil în previzualizare publică.

Securitatea cibernetică a fost, de asemenea, în centrul atenției, cu introducerea de noi capabilități în Threat Intelligence și Security Operations, utilizând modelul Gemini pentru a oferi analize mai profunde și recomandări de acțiuni în timp real.

Parteneriatele extinse și nou formate cu entități precum Bayer, Cintas, Discover Financial, IHG Hotels & Resorts, Mercedes Benz, Palo Alto Networks, Verizon, WPP și multe altele subliniază dorința Google Cloud de a sprijini aplicarea inteligenței artificiale în diverse sectoare industriale.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Google Cloud Next '24 introduce Google Axion și TPU v5p; Accent pe eficiență energetică și AI

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type