Prima pagină » Google Maps vrea sa îi ajute pe utilizatori să găsească cele mai bune locuri din oraș

Google Maps vrea sa îi ajute pe utilizatori să găsească cele mai bune locuri din oraș

de Roboțelul @ iDOR.info
google-maps-vrea-sa-ii-ajute-pe-utilizatori-sa-gaseasca-cele-mai-bune-locuri-din-oras

Vineri, 26 Aprilie 2024, ora 20:11

159 citiri

Google a anunțat recent implementarea unei noi funcții de inteligență artificială în aplicația Google Maps, destinată să transforme modul în care utilizatorii descoperă noi locuri.

Noua funcție, care va fi disponibilă inițial pentru membrii activi ai comunității Google Maps – cei care contribuie cu recenzii, fotografii și răspunsuri la întrebări –, utilizează AI pentru a oferi sugestii personalizate bazate pe preferințele utilizatorilor.

Caracteristica analizează detalii despre peste 250 de milioane de locuri și recenzii de la peste 300 de milioane de utilizatori, pentru a recomanda destinații care ar putea corespunde intereselor fiecăruia. Lansarea inițială a funcției are loc această săptămână, iar Google intenționează să o extindă la nivel mai larg după evaluarea feedback-ului primit, conform Tech Crunch.

Cum funcționează noua funcție AI a Google Maps

Funcționalitatea AI de pe Google Maps le permite utilizatorilor să introducă cerințe specifice în căutare, cum ar fi căutarea unor locuri cu o anumită atmosferă sau specific, de exemplu, „locuri cu atmosferă relaxantă”. Sistemul AI va evalua informațiile disponibile, inclusiv fotografii și recenzii, pentru a genera sugestii relevante și bine organizate.

Utilizatorii pot interacționa cu această funcție prin întrebări suplimentare, cum ar fi sugestii de prânz, iar AI-ul va răspunde cu opțiuni care se aliniază la interesele manifestate. Google susține că această tehnologie va face explorarea de noi locații mai simplă și mai intuitivă, transformând căutarea într-o conversație cu Maps.

Cu toate acestea, nu sunt disponibile încă detalii despre momentul în care această funcție va fi disponibilă în România sau alte țări în afara testului inițial.

…citeste mai departe despre „Google Maps vrea sa îi ajute pe utilizatori să găsească cele mai bune locuri din oraș” pe Ziare.com

Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android. Despre ce este vorba

Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android, proiectate să îmbogățească experiența utilizatorilor pe dispozitive mobile, tablete, smartwatch-uri și sisteme auto….

Studiu de caz: Google Maps versus Waze. Ce preferă șoferii

Un studiu recent, realizat de MarketWatch, a dezvăluit preferințele șoferilor în privința aplicațiilor de navigație. Conform studiului, aproximativ 70% dintre participanți folosesc Google…




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Google Maps vrea sa îi ajute pe utilizatori să găsească cele mai bune locuri din oraș

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type