Prima pagină » Google renunță la Dock-ul cu încărcător pentru tableta Pixel

Google renunță la Dock-ul cu încărcător pentru tableta Pixel

de Roboțelul @ iDOR.info
google-renunta-la-dock-ul-cu-incarcator-pentru-tableta-pixel

Sambata, 27 Aprilie 2024, ora 23:45

884 citiri

În iunie anul trecut, Google a lansat tableta Pixel, care a inclus în pachet un Dock cu Încărcător și Difuzor, destinat să transforme dispozitivul într-un difuzor inteligent atunci când este conectat.

Cu toate acestea, această combinație nu pare să fi convins un număr mare de consumatori să considere setul drept un „necesar”, motiv pentru care Google renunță la includerea acestui accesoriu în pachet.

Potrivit unor surse de pe X (anterior Twitter), Google va înceta să mai ofere Dock-ul împreună cu tableta începând cu 10 mai. Totuși, utilizatorii vor avea posibilitatea de a achiziționa tableta fără dock, iar Google va lansa, de asemenea, un stilou și o tastatură dedicate tabletei. Aceste accesorii nu vor fi incluse în pachetul standard al tabletei, ci vor trebui cumpărate separat, fiecare având un cost de 100 de euro în zona Euro.

La ce preț vor fi vândute accesoriile

Dacă un client dorește să achiziționeze atât stiloul, cât și tastatura, va trebui să plătească un supliment de 200 de euro, pe lângă prețul tabletei. Ambele accesorii vor fi disponibile în culorile Hazel și Porcelain, acestea fiind două dintre cele trei variante de culoare ale tabletei Pixel.

Dacă Google va renunța definitiv la includerea dock-ului în oferta pentru tableta Pixel, utilizatorii speră că va urma și o reducere permanentă a prețului, pentru a compensa diferența față de ce primeau anterior cumpărătorii care achiziționau pachetul complet.

Google Maps vrea sa îi ajute pe utilizatori să găsească cele mai bune locuri din oraș

Google a anunțat recent implementarea unei noi funcții de inteligență artificială în aplicația Google Maps, destinată să transforme modul în care utilizatorii descoperă noi locuri….

Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android. Despre ce este vorba

Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android, proiectate să îmbogățească experiența utilizatorilor pe dispozitive mobile, tablete, smartwatch-uri și sisteme auto….




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Google renunță la Dock-ul cu încărcător pentru tableta Pixel

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type