Prima pagină » Imaginea care i-a panicat pe fani! Naomy, în comă?

Imaginea care i-a panicat pe fani! Naomy, în comă?

de Roboțelul @ iDOR.info
imaginea-care-i-a-panicat-pe-fani!-naomy,-in-coma?

Andreea Stancescu

De Andreea Stancescu.
Publicat pe 15.04.2024 la 19:23 Actualizat pe 15.04.2024 la 19:37

Naomy este în comă? Cântăreața care s-a mutat peste hotare ar fi internată într-un spital din Dordmund, Germani, având probleme de sănătate. O fotografie publicată pe contul său de socializare i-a șocat pe fanii săi.

  • Imaginea care i-a panicat pe fanii artistei!
  • Naomy este în comă?

Naomy și-a șocat fanii cu o fotografie publicată pe rețelele de socializare! Cântăreața este în comă? Mesajul postat nu vine cu vești bune pentru vedeta anilor 2010.

Naomy este în comă?

Naomy a câștigat publicul datorită talentului său muzical și a fost primită bine de fani. A avut parte de o copilărie dificilă, iar după ce a ajuns în atenția românilor, a fost ținută în vizor mult timp.

O perioadă îndelungată nu a lipsit de la emisiunile de scandal, unde era invitată des. A avut și spectacole, atât în România, cât și peste hotare, apoi ceva s-a schimbat.

S-a mutat peste hotare și a locuit în Germania și Suedia. Mereu își ține fanii la curent cu ce se întâmpla în viața ei, iar o fotografie publicată astăzi a șocat pe toată lumea. Fosta cântăreață apare pe un pat de spital, având și un tub de oxigen, dar și perfuzie la mână. Nu se știe ce s-a întâmplat cu Naomy, iar pe contul său de Instagram este menționat că este în comă.

Naomy se află internată la un spital din Dordmund din Germania. Cântăreața nu a vorbit despre probleme de sănătate, astfel că imaginea publicată a panicat întreaga sa comunitate.

Cine este Naomy

Naomy este o cântăreață, compozitoare și actriță transgender din România. A avut numeroase apariții la concursurile de muzică și a câștigat 75 de premii din 103 participări. În 2014 celebritatea i-a crescut după ce a participat la Selecția Națională pentru Eurovision cu piesa „Dacă tu iubești” scrisă de Rareș Borcea si compusă de Jimi Laco.

A avut parte de o copilărie nefericită. Florin Moldovan, așa cum îi este numele real, a fost abandonat de părinți la doar trei zile după naștere și a crescut într-un orfelinat din Luduș, unde a stat până la 15 ani. A avut o pasiune pentru muzică de la o vârstă fragedă. A studiat la Șoala Populară de Artă, la secțiunea canto, din Târgu Mureș. În 1992 se mută în București, unde continuă cu muzica.

CITEȘTE ȘI: Știrile Antena Stars. Rică Răducanu, chinuit de problemele de sănătate: „Am încercat de toate”. Și soția lui a trecut prin momente dificile, după ce a fost operată / VIDEO




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Imaginea care i-a panicat pe fani! Naomy, în comă?

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google