Prima pagină » Încep lucrări de balastare/pietruire a gropilor de pe mai multe străzi din Târgu Mureș

Încep lucrări de balastare/pietruire a gropilor de pe mai multe străzi din Târgu Mureș

de redactia
incep-lucrari-de-balastare/pietruire-a-gropilor-de-pe-mai-multe-strazi-din-targu-mures

Reprezentanții Primăriei Municipiului Târgu Mureș au anunțat vineri, 12 aprilie, pe pagina de Facebook a instituției publice, faptul că în zilele ce urmează se vor efectua lucrări de balastare/pietruire a gropilor existente pe carosabil sau pe drumurile secundare, în zonele: Szotyori József, Viile Dealului Budiului, Pomilor, Constantin Hagi Stoian, Vasile Săbădeanu, Aeroportului, Piatra Corbului, Strada Mureșului – drum de acces strada Apaductului, Hints Ottó, Subpădure – porțiunea de drum spre locuințele unifamiliale, Jean Monet, Ion Vescan, Nagy Szabó Ferenc, Între Movile, Livezeni – zona de după capătul liniei de autobuz și strada Apaductului.

„Rugăm toți participanții la trafic să fie prudenți și să respecte semnalizările rutiere pe durata lucrărilor. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, a fost mesajul acestora pentru participanții la trafic.

M.R.

Sursa foto: Primăria Municipiului Târgu Mureș

Post-ul Încep lucrări de balastare/pietruire a gropilor de pe mai multe străzi din Târgu Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Încep lucrări de balastare/pietruire a gropilor de pe mai multe străzi din Târgu Mureș

Autor/editor: redactia

Redacția: Redacția @ Zi-de-Zi

S-ar putea să-ți placă