Prima pagină » Invitație la dans cu ocazia Zilei Mondiale a Dansului la Cetatea Târgu Mureș

Invitație la dans cu ocazia Zilei Mondiale a Dansului la Cetatea Târgu Mureș

de redactia
invitatie-la-dans-cu-ocazia-zilei-mondiale-a-dansului-la-cetatea-targu-mures

Târgumureșenii sunt invitați luni, 29 aprilie, cu ocaziala Zilei Mondiale a Dansului, la un spectacol de dans organizat de balerinii Navarra Dance la Cetatea Medievală din Târgu Mureș.

Dansatorii de la Navarra Dance au prezentat solo-uri lirice și de jazz, precum și dansuri în duo de la ora 10:30 în Cupola din Cetate. După prezentare, localnicii sunt invitați să ia parte la un picnic, unde fiecare poate să-și aducă bunătăți de acasă. Între orele 17:00 și 18:20 Macaveiu Blanche Blanka va ține un curs de dans în Cupola Cetății pentru cei interesați. Activitatea este recomandată tinerilor cu vârsta de peste 18 ani. Participarea la evenimente este gratuită!

(L.P.)

Sursa foto: Navarra Dance

Post-ul Invitație la dans cu ocazia Zilei Mondiale a Dansului la Cetatea Târgu Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Invitație la dans cu ocazia Zilei Mondiale a Dansului la Cetatea Târgu Mureș

Autor/editor: redactia

Redacția: Redacția @ Zi-de-Zi

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type