Prima pagină » iPhone 16 apare sub formă de machete, indicând schimbări de design iminente

iPhone 16 apare sub formă de machete, indicând schimbări de design iminente

de Roboțelul @ iDOR.info
iphone-16-apare-sub-forma-de-machete,-indicand-schimbari-de-design-iminente

iPhone 16 parcă nu a mai avut parte de aşa multe scăpări în ultima vreme, după ce începuse anul 2024 în forţă. Azi apar nişte machete ale noilor modele, care par să indice mai clar decât oricând faptul că ne aşteaptă schimbări de design.

Auzisem deja că va creşte diagonala la modelele noi, dar şi că iPhone 16 şi 16 Plus ar trece la un aranjament vertical pentru senzorii foto. Unul care aminteşte mai mult de iPhone X, decât de iPhone 15. Acum avem şi machete care merg pe această linie de design. Ele vin de la zvonacul de încredere Majin Bu, care e cunoscut pentru multiple scăpări legate de Apple în trecut. 

Se pare că Apple, pe lângă schimbarea legată de cameră adăugă şi un buton nou pe iPhone-uri. Am mai auzit de el, sub numele de buton „Capture”. El ar urma să se afle sub cel Power, pe dreapta dispozitivului. În ciuda unor zvonuri, nu va fi chiar un buton mic, că Action button, ci mai degrabă unul mare, la fel de lung ca şi cel Power.

Nu e clar şi ce scop va avea, dar cel mai probabil are rol de captură foto/video, posibil şi cu gradaţii de apăsare pentru focalizare. iPhone 16 Pro şi iPhone 16 Pro Max între timp ar puţin mai lungi şi late, dar şi mai grele decât predecesorii, indică aceeaşi sursă. În schimb 16 şi 16 Plus sunt în mare cam de aceleaşi mărimi.

iPhone 16 Pro Max ar trece la un ecran de 6.86 inch, iar 16 Pro la 6.27 inch. Predecesorii aveau 6.7 inch şi respectiv 6.1 inch.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: iPhone 16 apare sub formă de machete, indicând schimbări de design iminente

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă