Prima pagină » Isla Fisher și Sacha Baron Cohen s-au despărțit după 14 ani de căsnicie. Noi detalii despre divorțul celor doi

Isla Fisher și Sacha Baron Cohen s-au despărțit după 14 ani de căsnicie. Noi detalii despre divorțul celor doi

de Roboțelul @ iDOR.info
isla-fisher-si-sacha-baron-cohen-s-au-despartit-dupa-14-ani-de-casnicie.-noi-detalii-despre-divortul-celor-doi

Isla Fisher și Sacha Baron Cohen au divorțat după 14 de ani de căsnicie.

Isla Fisher și Sacha Baron Cohen s-au despărțit după 14 ani de căsnicie. Noi detalii despre divorțul celor doi

Săptămâna trecută, Isla Fisher și Sacha Baron Cohen au anunțat că au decis să meargă pe drumuri separate după 23 de ani de relație și 14 de mariaj.

„După un lung meci de tenis, care a durat peste 20 de ani, ne punem în sfârșit rachetele jos”, au scris Isla și Sacha în descrierea unei imagini în care apăreau îmbrăcați în echipamente de tenis.

„În 2023 am depus împreună cererea de încetare a căsătoriei noastre. Am acordat întotdeauna prioritate vieții noastre private și am lucrat în liniște la această schimbare. Împărtășim pentru totdeauna devotamentul și dragostea noastră pentru copiii noștri. Apreciem sincer faptul că respectați dorința familiei noastre de a avea intimitate”, au scris cei doi în declarația comună.

Potrivit Daily Mail, Isla Fisher ar fi cerut sfatul unui avocat specializat în divorțuri în 2022, cu un an înainte de a se despărți de Sacha Baron Cohen. Actrița, în vârstă de 48 de ani, ar fi luat discret legătura cu avocata Fiona Shackleton, care percepe 550 de lire sterline pe oră și care a lucrat în trecut pentru Sir Paul McCartney, Prințul Andrew și Regele Charles. Conform publicației, Shackleton i-ar fi sfătuit pe Isla și Sacha, care ar avea un contract prenupțial, să meargă pe „cale amiabilă”.

„Isla știa de ceva timp că mariajul s-a terminat și, după câteva conversații dificile cu Sacha, a luat decizia de a consulta un avocat de divorț. Acest lucru s-a întâmplat la începutul verii, în 2022”, adeclarat o sursă The Sun.

„Fiona Shackleton a fost recomandată de contacte comune, iar Isla a fost pusă în legătură cu un asociat al biroului. De asemenea, i s-a sugerat să caute un avocat în SUA, unde cuplul are o casă. Fiona este o avocată incredibilă și de temut, atât prin reputație, cât și prin abilități”, a mai adăugat sursa.

Aceasta a mai precizat și că dacă Isla și Sacha nu vor reuși să ajungă la un acord comun, Fiona „va face o treabă grozavă pentru clienta sa”.

Între timp, se pare că Sacha, starul din Borat, a vorbit cu Laura Wasser, avocata care care l-a reprezentat pe Johnny Depp când s-a despărțit de Amber Heard și care a fost implicată în divorțul Angelinei Jolie de Brad Pitt.

Isla Fisher și Sacha Baron Cohen au început să formeze un cuplu în 2001, iar nouă ani mai târziu s-au căsătorit. Aceștia au împreună trei copii: Olive, în vârstă de 17 ani, Elula, în vârstă de 13 ani, și Montgomery, în vârstă de nouă ani.

Citește și:
Lupta pentru domeniul Château Miraval continuă. Ce acuzații îi aduce Angelina Jolie fostului său soț, Brad Pitt

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Isla Fisher și Sacha Baron Cohen s-au despărțit după 14 ani de căsnicie. Noi detalii despre divorțul celor doi

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google