Prima pagină » Jenant. Meghan Markle a văzut că o femeie a venit lângă Prințul Harry și ce a urmat a devenit viral instant

Jenant. Meghan Markle a văzut că o femeie a venit lângă Prințul Harry și ce a urmat a devenit viral instant

de Roboțelul @ iDOR.info
jenant.-meghan-markle-a-vazut-ca-o-femeie-a-venit-langa-printul-harry-si-ce-a-urmat-a-devenit-viral-instant
  • UCL: BarcelonaPSG, marți, 22:00, DGS 1

  • UCL: Borussia DortmundAtletico Madrid, marți, 22:00, DGS 2

La festivitatea de premiere, unde echipa din care a făcut parte Prințul Harry a primit trofeul, Meghan Markle a oferit un moment catalogat de britanicii de la Mirror drept ”jenant”, care poate fi văzut în galeria foto de mai jos.

Galerie Foto

Meghan Markle, moment ”jenant”

Totul a început după ce o femeie a urcat pe scenă pentru poza cu trofeul. S-a dus imediat lângă Prințul Harry, pentru a sta în dreapta lui la fotografie.

Meghan Markle a intervenit imediat și i-a făcut semn să vină în stânga ei. Femeia nu a înțeles de la primul semn, astfel că Meghan Markle a tot repetat gesturile făcute cu mâna, până când a avut câștig de cauză.

În cele din urmă, femeia a acceptat și a stat în stânga lui Meghan Markle la poza oficială. Momentul a devenit viral pe rețelele sociale, unde Meghan Markle a fost ținta criticilor.

Galerie Foto

Etichete: printul harry , meghan markle


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Jenant. Meghan Markle a văzut că o femeie a venit lângă Prințul Harry și ce a urmat a devenit viral instant

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google