Prima pagină » Juratul de la Chefi la cuțite dat afară înainte de battle-uri. Antena 1 a schimbat complet regulile: Nu va avea echipă în etapa confruntărilor

Juratul de la Chefi la cuțite dat afară înainte de battle-uri. Antena 1 a schimbat complet regulile: Nu va avea echipă în etapa confruntărilor

de Roboțelul @ iDOR.info
juratul-de-la-chefi-la-cutite-dat-afara-inainte-de-battle-uri.-antena-1-a-schimbat-complet-regulile:-nu-va-avea-echipa-in-etapa-confruntarilor

Sezonul 13 de la Chefi la cuțite a venit cu reguli noi pentru cei patru jurați, după ce Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au părăsit emisiunea. Astfel, în loc de trei bucătari, la masa juraților s-au așezat patru, dar unul dintre ei va părăsi lupta pe parcurs, chiar înainte de batlle-uri.

S-a aflat deja care dintre cei patru chefi va rămâne fără echipă în acest sezon. În prezent, Antena 1 difuzează edițiile în care bucătarii se luptă pentru amulete, dar și pentru a obține un loc printre cei trei care vor ajunge să lupte, alături de echipele lor, pentru marele premiu.

Citește și: Amuleta cu numărul 7 de la Chefi la cuțite, sezonul 13. Alex Popescu a degustat preparatele și a anunțat farfuria câștigătoare

Pe contul de Instagram Viperele Vesele a apărut detalii cu privire la ce se va întâmpla în continuare la Chefi la cuțite. Cine este cel care nu va intra în etapa confruntărilor, după ce a obținut cel mai mic punctaj în lupta pentru amulete.

„În sezonul 13 al emisiunii Chefi la Cuțite, dintre cei patru jurați, chef Ștefan Popescu este cel care nu va avea echipă în etapa confruntărilor”, scriu cei de la Viperele Vesele, care spun că cei de la montaj au făcut o greșeală în timpul unei ediții deja difuzate, când au arătat tabelul cu punctajele chefilor.

Astfel, la battle-uri vor intra Orlando Zaharia, Richard Abou Zaki și Alexandru Sautner. Nu se știe încă dacă Ștefan Popescu va părăsi competiția sau va primi un nou rol în acest sezon.

Cine este chef Ștefan Popescu de la Chefi la cuțite

Chef Ștefan Popescu a intrat în juriul Chefi la cuțite, după ce, în trecut, a venit în emisiune ca jurat în timpul luptelor pentru amulete, dar și în marea finală, când s-a decis câștigătorul, iar preparatele erau jurizate de către bucătari.

Citește și: Cântăreața Ruby a oferit cea de-a șasea amuletă de la Chefi la cuțite, sezonul 13: „Le-ai luat-o de sub nas, chef!”

Bucătarul s-a născut la București și a absolvit un liceu cu profil tehnic-mecanic. În timpul stagiului militar a fost pompier și a participat la peste 130 de intervenții, în linia întâi. Pasiunea pentru bucătărie și-a descoperit-o târziu și s-a angajat în acest domeniu după vârsta de 20 de ani. În anul 2000 și-a depus CV-ul în cadrul unui hotel, iar de acolo a pornit pe un nou drum. Mai întâi a fost Sous Chef, iar apoi Executive Chef.

A urmat mai multe cursuri de specializare și perfecționare, pentru a ajunge la nivelul dorit. A obținut o serie de certificări atât în România, cât și în străinătate.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Juratul de la Chefi la cuțite dat afară înainte de battle-uri. Antena 1 a schimbat complet regulile: Nu va avea echipă în etapa confruntărilor

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google