Prima pagină » La ce preț este oferit Honor 200 Lite, smartphone-ul de buget al companiei

La ce preț este oferit Honor 200 Lite, smartphone-ul de buget al companiei

de Roboțelul @ iDOR.info
la-ce-pret-este-oferit-honor-200-lite,-smartphone-ul-de-buget-al-companiei

Marti, 30 Aprilie 2024, ora 02:00

1166 citiri

Seria Honor 200 a fost lansată recent în Franța, iar Honor 200 Lite, modelul de buget, este deja disponibil pentru precomandă la prețul de 329 euro.

Cu utilizarea unui cupon promoțional, prețul poate scădea la 300 euro. În plus, cumpărătorii beneficiază de o brățară HONOR Band 9 și căștile HONOR Choice Earbuds X5 gratuit, cu o valoare cumulată de 109 euro.

Honor 200 Lite adoptă un design minimalist, similar cu noile serii iPhone 15 și Galaxy S24, având rame laterale tăiate la unghi drept și un ecran plat fără margini curbate.

Dispune de un decupaj de tip „pastilă” pentru camera frontală, reminiscent al designului Apple, și spatele plat este compatibil cu majoritatea carcaselor și foliilor de protecție, scrie Android Headlines.

În partea din spate, configurația camerelor foto include trei lentile dispuse în zig-zag într-o insulă dreptunghiulară, completate de un blitz LED.

Cu ce caracteristici mai vine Honor 200 Lite

Specificațiile Honor 200 Lite sunt relativ modeste pentru prețul cerut. Telefonul este echipat cu chipset-ul Dimensity 6080, ușor superior soluției Helio G99, și are 8GB RAM și 256GB spațiu de stocare intern.

Ecranul principal este un AMOLED de 6.7 inch cu rezoluție FullHD+ (2412 x 1080 pixeli). Camera principală din spate este de 108MP, alături de o cameră ultrawide de 5MP. Camera frontală de 50MP oferă, de asemenea, și autentificarea facială. Senzorul de amprentă este de tip capacitiv și integrat în butonul lateral de alimentare.

Telefonul este alimentat de un acumulator de 4500mAh care suportă încărcare rapidă de 35W prin portul USB-C. Rulează MagicOS 8.0, bazat pe Android 14, și este disponibil în culorile Cyan Late, Midnight Black și Starry Blue. Cu o greutate de 166g și o grosime de 6,78 mm, Honor 200 Lite este o opțiune atrăgătoare pentru cei care preferă dispozitive mai compacte.

HMD a lansat smartphone-uri la prețuri sub 800 RON. Cu ce specificații vin

HMD a lansat recent trei noi smartphone-uri sub marca proprie: HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ și HMD Pulse. În cadrul unei întâlniri online care a avut loc pe 17 aprilie, Adam Ferguson,…

Infinix intră pe piața din România! Producătorul oferă telefoane de buget, cu specificații decente. Care sunt prețurile

Compania Infinix Mobility, cunoscută pentru tehnologiile inovative și telefoanele de buget, mid-range și high-end, își extinde acum operațiunile pe piața din România. Fondată în 2013,…




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: La ce preț este oferit Honor 200 Lite, smartphone-ul de buget al companiei

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type