Prima pagină » Lumină din Lumină, concert extraordinar de muzică corală sacră la Reghin

Lumină din Lumină, concert extraordinar de muzică corală sacră la Reghin

de redactia

Iubitorii muzicii din municipiul Reghin sunt invitați joi, 7 aprilie, începând cu ora 19 la un Concertul extraordinar de muzică corală sacră „Lumină din Lumină”  susținut de Grupul Vocal Synavlia, din Cluj-Napoca. ”. Spectacolul face parte din turneul cu același nume, desfășurat de membrii Grupului Vocal Synavlia împreună cu artiști invitați, în 5 orașe transilvănene.

„Pentru a oferi publicului o adevărată călătorie sonoră specifică perioadei premergătoare Marii Sărbători Pascale, repertoriul va cuprinde o selecție deosebită de lucrări corale românești dar și piese din repertoriul internațional, interpretate a capella sau cu acompaniament de pian. Experiența profundă și emoționantă a actului artistic, va fi completată de inserții dramatice ale talentatului actor Vali Popescu, precum și de acordurile pianistului Tim Patrick Thieme. Toate acestea vor fi conturate într-un cadru inedit cu lumini și proiecții spectaculoase.Grupul Vocal Synavlia este un Cvartet Vocal profesionist care are o bogată activitate muzicală susținând peste o sută de concerte în țară, dar mai ales în orașe din Italia, Spania, Franța, Austria si Belgia. In luna noiembrie a anului trecut, Grupul Vocal Synavlia a câștigat medalia de aur la Competiția Corală Internațională din Hainan, China, fiind delegat de Comisia Corală Europeană Intertkultur să reprezinte Europa, si respectiv România la acest Festival Internațional”, au precizat organizatorii.

Intrarea la spectacol este liberă în limita locurilor disponibile.

(Redacția)

Post-ul „Lumină din Lumină”, concert extraordinar de muzică corală sacră la Reghin apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.
Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Lumină din Lumină, concert extraordinar de muzică corală sacră la Reghin

Autor/editor: redactia

Redacția: Redacția @ Zi-de-Zi

S-ar putea să-ți placă