Prima pagină » Megan Fox face furori la Coachella. A apărut în pantaloni scurți, top mulat și cizme lungi. Și-a asortat părul cu ținuta

Megan Fox face furori la Coachella. A apărut în pantaloni scurți, top mulat și cizme lungi. Și-a asortat părul cu ținuta

de Roboțelul @ iDOR.info
megan-fox-face-furori-la-coachella-a-aparut-in-pantaloni-scurti,-top-mulat-si-cizme-lungi.-si-a-asortat-parul-cu-tinuta

Megan Fox face furori la Coachella. Vedeta din „Transformers” a afișat un look electrizant, după ce și-a vopsit părul albastru.

Megan a sosit la una dintre petrecerile de la Festivalul Coachella într-o pereche de pantaloni scurți din denim, un top mulalt alb, cizme stiletto până la coapse, o pălărie în stil cowboy și o jachetă de piele cu franjuri.

Fox a povestit despre noua ei culoare a părului: „De fapt, e un bob albastru”, a mărturisit ea pentru People. „Am adăugat extensiile pentru a-i oferi mai multă energie în stilul Coachella. L-am decolorat și cred că l-am distrus. Așa că aș putea la fel de bine să trec prin toate culorile înainte de a reveni la șaten”.

Megan Fox sur les réseaux sociaux

Megan Fox. Profimedia

Cât despre ținuta ei, Megan a afirmat: „Cred că este important să fii tu și să nu-ți schimbi întregul stil doar pentru un festival”.

Galerie foto

Fostul model a postat câteva imagini și pe Instagram pentru a împărtăși experiența Coachella: „Summertime Sadness”, a scris ea referindu-se la o melodie a artistei Lana Del Rey.

Recent, au apărut informații potrivit cărora Megan și MGK trăiesc separați în timp ce-și rezolvă problemele de cuplu.

Actrița ar locui în casa ei din Malibu, în timp ce muzicianul, în vârstă de 33 de ani, stă la vila lor din Encino.

Megan a refuzat să clarifice starea actuală a relației lor, în timpul unei apariții la podcastul „Call Her Daddy” al lui Alex Cooper, dar a confirmat că ea și Machine Gun Kelly și-au încheiat logodna la un moment dat.

Fox a început să se întâlnească cu rockerul în 2020, înainte de a se logodi în 2022.

Megan Fox, mărturisiri sfâșietoare despre sarcina pierdută: „Vreau să te țin de mână, dar trebuie să-ți spun rămas bun”

Lana Del Rey, cap de afiș în primul weekend la Coachella

Lana Del Rey a revenit la Coachella, unde a fost cap de afiş în acest prim weekend al festivalului californian care a debutat vineri. 

Coachella se desfăşoară pe durata a două weekenduri – 12-14 aprilie şi 19-21 aprilie – şi va include concerte ale artiştilor Tyler, The Creator; Doja Cat; o reuniune a trupei No Doubt cu Gwen Stefani.

Coachella, un festival renumit pentru că atrage celebrităţi şi influenceri din toată lumea, a găzduit vineri şi recitalurile mexicanului Peso Pluma, ale sud-coreenei Peggy Gou şi ale vedetei americane Sabrina Carpenter, care a cântat în deschiderea turneului ”Eras” al cântăreţei Taylor Swift.

Printre muzicienii britanici care vor urca pe scena Coachella se numără duo-ul de DJ Anti Up şi Gorgon City, MC-ul şi rapperul Skepta, cântăreaţa indie pop The Japanese House, pe numele real Amber Bain.

Actriţa şi cantautoarea Suki Waterhouse, vedeta miniseriei ”Daisy Jones and the Six”, care a adus recent pe lume primul ei copil din relaţia cu vedeta ”Twilight”, actorul Robert Pattinson, va cânta, de asemenea.

Actriţa, fotomodelul şi cântăreaţa britanică a confirmat că a devenit mamă la începutul acestei luni după ce a publicat pe reţelele de socializare o fotografie alături de nou-născut.

Festivalul Coachella s-a confruntat cu probleme privind artiştii cap de afiş în ultimii doi ani.

Anul trecut, Frank Ocean şi-a anulat al doilea concert din cauza unei accidentări la picior, iar Kanye West, cunoscut sub numele Ye, trebuia să fie cap de afiş în 2022, dar line-up-ul s-a schimbat cu câteva săptămâni înaintea evenimentului.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Megan Fox face furori la Coachella. A apărut în pantaloni scurți, top mulat și cizme lungi. Și-a asortat părul cu ținuta

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă