Prima pagină » Moment fabulos cu Mihai Bobonete și Cătălin Oprișan imitându-l pe Radu Banciu. Cum i-ar face praf criticul moderator pentru glumele lor

Moment fabulos cu Mihai Bobonete și Cătălin Oprișan imitându-l pe Radu Banciu. Cum i-ar face praf criticul moderator pentru glumele lor

de Roboțelul @ iDOR.info
moment-fabulos-cu-mihai-bobonete-si-catalin-oprisan-imitandu-l-pe-radu-banciu.-cum-i-ar-face-praf-criticul-moderator-pentru-glumele-lor

Cătălin Oprișan a fost invitatul lui Mihai Bobonete la podcastul DA BRAVO! și printre subiecte s-a discutat și despre conflictul pe care jurnalistul sportiv l-a avut cu Radu Banciu, realizator tv cunoscut și pentru simțul său critic.

Oprișan l-a imitat pe Banciu și chiar și-a imaginat alături de Bobonete ce ar spune omul de televiziune după ce va urmări imaginile respective.

Moment fabulos cu Mihai Bobonete și Cătălin Oprișan imitându-l pe Radu Banciu! Cum i-ar face praf criticul moderator pentru glumele lor: „Dobitocilor, Ajax nu e Pur sau Fairy! Ăia sunt „lăncieri”. Se uită la grasul ăla 3 milioane”

Cătălin Oprișan a vrut să-l bată pe Radu Banciu, incidentul având loc în urmă cu mai mult de 20 de ani. Ambii lucrau la Gazeta Sporturilor, iar Cătălin era șeful departamentului Fotbal Internațional. A răbufnit după ce Banciu a lansat o serie de jigniri, totul plecând de la „tema” Olympique Marseille.

Radu Banciu, mare fan OM, i-a catalogat pe colegii săi ca fiind niște „traducători”.

„Da, ne-am certat…nu mai zic nimic (n.red. – începe să-l imite pe Radu Banciu, care ar vorbi despre Bobonete) – Du-te dracului! Ești în Las Fierbinți toată ziua, faci poante cu Celentano, du-te dracului. Pune mână și ține cu Olympique Marseille, nu cu Craiova, cu clonele! Pune mâna…pe OM.

(n.red. – Bobonete îl întreabă pe Oprișan motivul pentru care s-a certat cu Banciu) De ce mă provoci? Știe o redacție întreagă, la Gazetă..că m-au trimis acasă. Mi-au zis să-mi iau concediu. I-am pus mâna în gât și i-am spus: «Să moară viața mea, aici te omor!» O săptămână am stat acasă în concediu, era să-mi dea cu litera I, să-mi desfacă, cum era pe vremea aia, cartea de muncă.

Dar, nu a fost nimic…(îl imită iar pe Radu Banciu)” s-a amuzat Oprișan, iar Bobonete a venit cu replica: „Mamă, să vezi ce ne ia pe amândoi…”

Dar, Oprișan a continuat, în tonul lui Banciu: „Fac glume! Doi grași. Ăla face glume la Măruță, ce să zică ăla…și ăla e în Las Fierbinți, ce să zică ăla…cu Celentano și cu Giani…atât îi duce mintea. Erau matoi amândoi (n.red. – Oprișan nu a băut niciodată alcool), matoi intelectual.

Se uită la Bobonete, la grasul ăla, trei milioane de oameni. Sunt trei milioane de tâmpiți. Degeaba. Și ăla la fel, nu poate ține două «picurele» cu mingea și vorbește de fotbal și de așezarea în teren a faimosului Inter la lui Helenio Herrera….Știi tu de Helenio Herrera?!

Fotbalul total îl juca, vai de capul lor, Cruyff la Ajax. Unde…bă, dobitocilor, Ajax nu e soluție de spălat geamuri. Doi inculți. Ajax e miticul lăncier, nu e Pur sau Fairy, bă, boilor”.

Vezi aici tot podcastul în care au discutat Bobonete și Oprișan.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Moment fabulos cu Mihai Bobonete și Cătălin Oprișan imitându-l pe Radu Banciu. Cum i-ar face praf criticul moderator pentru glumele lor

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă