Prima pagină » Nicoleta Guță, pe punctul de a cere ajutorul Poliției după ce a fost șantajată pe internet: Îmi este frică. Mi-au luat tot!

Nicoleta Guță, pe punctul de a cere ajutorul Poliției după ce a fost șantajată pe internet: Îmi este frică. Mi-au luat tot!

de Roboțelul @ iDOR.info
nicoleta-guta,-pe-punctul-de-a-cere-ajutorul-politiei-dupa-ce-a-fost-santajata-pe-internet:-imi-este-frica.-mi-au-luat-tot!

Nicoleta Guță era una dintre cele mai cunoscute voci din lumea manelelor. Ea făcea echipă cu tatăl ei, Nicolae Guță, iar piesele lor se bucurau de un succes enorm. În urmă cu câțiva ani, cântăreața a decis să renunțe la muzică și la atenția publicului. Acum, vedeta a revenit în fața fanilor săi, dar cu vești nu prea bune.

Citește și: În condiții trăiește Nicolae Guță în baracă. Manelistul a arătat tuturor: „Îmi pun scaunul aici și stau de vorbă cu Dumnezeu. Ia uite ce frumos și simplu este”

Fiica manelistului Nicolae Guță a povestit că a rămas fără conturile de Facebook, iar cei care i-au hackuit profilurile au și șantajat-o. Vedeta a primit un mesaj în care i se cerea suma de 1.000 de dolari pentru a-și recupera conturile de pe rețelele sociale.

Vedeta a mărturisit că nu a cerut ajutorul Poliției pentru a rezolva situația, iar persoana care îi administrează contul de Facebook i-a spus că șansele de a-și recupera conturile sunt extrem de mici.

„Mi-a fost furat contul personal de Facebook, de fapt și cel oficial, însă pe acesta am reușit să-l recuperez. Problema e că ei stau și conectați pe pagina aia, mi-a fost schimbat numărul de telefon, adresa de e-mail. Îmi este frică să nu se dea în numele meu, să vorbească cu oamenii. Încă nu am încercat la poliție, am vorbit cu un prieten care se ocupă de contul meu și a zis că e greu să-l mai recuperez.

De altfel, eu am primit și un mesaj pe Whatsapp unde mi se cereau 1000 de dolari ca să mi-l dea înapoi. Treaba a fost că eu am primit un e-mail în care mă anunța să urmez pașii pentru bifa pentru Tik Tok, asta după ce tot pe e-mail am primit de la Tik Tok recompensele pe care le-am făcut pe un live și m-am gândit că e tot de la ei. Eu am făcut toți pașii, am pus și poza cu buletin, am dat un cod și imediat mi-au luat tot”, a povestit Nicoleta Guță.

Citește și: Nicolae Guță, mărturisiri despre relația cu Cristina, soția lui. ”A trecut niște teste, mai avem plănuit încă un copil”

De ce a renunțat Nicoleta Guță la celebritate

Nicoleta Guță povestea, în urmă cu câteva luni, că problemele de sănătate nu i-au dat pace. Artista s-a confruntat cu o sinuzită cronică și a trecut printr-o operație care, din nefericire, nu a avut niciun efect.

„Din păcate pentru mine am avut câteva probleme cu sinusurile. Am avut o sinuzită cronică, o deviație de sept și atunci a trebuit să rezolv. Am făcut o operație, dar din păcate nereușită. Răcesc mai ușor. Dumnezeu a fost bun și vocea nu a fost afectată. Pe nara dreaptă deloc (n.r. nu respiră)”, spunea Nicoleta Guță, pentru un post TV.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Nicoleta Guță, pe punctul de a cere ajutorul Poliției după ce a fost șantajată pe internet: Îmi este frică. Mi-au luat tot!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă