Prima pagină » O tânără spune că s-a prăjit ca un pui de găină în interiorul unei Tesla. Ea a rămas blocată în mașină în timpul actualizării de software

O tânără spune că s-a prăjit ca un pui de găină în interiorul unei Tesla. Ea a rămas blocată în mașină în timpul actualizării de software

de Roboțelul @ iDOR.info
o-tanara-spune-ca-s-a-prajit-ca-un-pui-de-gaina-in-interiorul-unei-tesla.-ea-a-ramas-blocata-in-masina-in-timpul-actualizarii-de-software

Influencerul a rămas blocat în Tesla într-o zi toridă, în timp ce mașina își finaliza actualizarea software-ului.

Brianna Janel a avut un incident cu autoturismul Tesla FOTO: captură video

Un TikToker, al cărei pseudonim este Brianna Janel, a declarat într-o serie de videoclipuri că se aștepta ca actualizarea software-ului să dureze 24 de minute, conform unui mesaj afișat pe ecranul intern al vehiculului – suficient timp pentru ca ea să termine un apel de serviciu în timp ce aștepta ca comanda sa de la Chick-fil-A să fie gata – dar a rămas blocată înăuntru până la terminarea apelului, potrivit businessinsider.com.

„Când mașina se actualizează, ești blocat în mașină dacă o activezi în timp ce ești aici”, a spus Janel în primul său videoclip, care a primit 18,3 milioane de vizualizări la momentul publicării. „Așa că am făcut asta și acum sunt blocată în mașină, literalmente, curgând sudorile de pe mine și în interiorul mașinii mele sunt 39 de grade.”

Conform Omni Calculator, într-o zi cu temperaturi de 75 de grade, temperatura internă a unei mașini poate ajunge până la 115°F în doar 40 de minute. În Orange County, de unde Janel a spus că este din Orange County, vremea în după-amiaza în care a postat videoclipul a atins o temperatură de 76°F.

Manualul de utilizare al Tesla avertizează proprietarii că unele caracteristici de siguranță sunt dezactivate în timpul actualizărilor de software și avertizează să nu deschidă ușile sau geamurile în timp ce actualizarea este instalată, altfel „ați putea deteriora vehiculul”.

Manualul nu specifică ce fel de daune ar putea apărea, dar Model 3 începe de la 38.990 de dolari, în timp ce un Model X începe de la 79.990 de dolari, oferind proprietarilor un stimulent financiar semnificativ pentru a nu risca.

„Sunt ușor speriată, sper să nu rămân fără aer. Nu pot să deschid ușile sau ferestrele, altfel aș putea să-mi stric mașina”, a continuat Janel în videoclipul său viral. „Așa că da. Voi fi blocată în mașina mea până la noi ordine”.

Comentatorii la videoclip au fost împărțiți între a o învinovăți pe Janel pentru că a refuzat să folosească declanșatorul manual de urgență și a învinovățit Tesla pentru ceea ce unii au descris ca fiind o „problemă uriașă de siguranță”.

Într-o înregistrare video ulterioară, Janel a spus că deținea Tesla de aproximativ 6 ani, dar aceasta a fost prima dată când a decis să actualizeze mașina în timp ce se afla înăuntru. Până la 30 de minute, ea a decis să „aștepte” pentru că nu a vrut să deterioreze vehiculul, deși a adăugat că l-ar fi deschis dacă ar fi simțit că își riscă de fapt sănătatea.

„Am reușit să ies din mașină – uite, sunt transpirată. Sunt literalmente picurând sudoare; puteți vedea asta pe fața mea”, a spus ea într-o actualizare video cu privire la calvarul ei. „Tocmai am rămas blocată în mașina mea în timp ce se actualiza timp de 40 de minute, iar în interior sunt 115 grade. Aerul condiționat nu s-a simțit niciodată atât de bine și eu nu m-am simțit niciodată mai bine”.

În ciuda incidentului, Janel a spus că încă își iubește Tesla și o numește „un vehicul bun„, dar a lansat un avertisment pentru cei care au dat peste videoclipul ei: „Nu îl actualizați când stați în mașină. Rămâneți la actualizarea la ora 2 dimineața, așa cum făceam eu”.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: O tânără spune că s-a prăjit ca un pui de găină în interiorul unei Tesla. Ea a rămas blocată în mașină în timpul actualizării de software

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă