Prima pagină » Oana Radu continuă mărturisirile despre fostul soț: „Mie mi-a fost foarte mult timp frică de el după ce ne-am despărțit”

Oana Radu continuă mărturisirile despre fostul soț: „Mie mi-a fost foarte mult timp frică de el după ce ne-am despărțit”

de Roboțelul @ iDOR.info
oana-radu-continua-marturisirile-despre-fostul-sot:-„mie-mi-a-fost-foarte-mult-timp-frica-de-el-dupa-ce-ne-am-despartit”

Patru ani a durat relația dintre Oana Radu și antrenorul de fitness Cătălin Dobrescu, dintre care trei au fost căsătoriți. Cei doi au divorțat în decembrie, dar până acum nu au apărut detalii despre despărțire. Lucrurile s-au schimbat după ce cântăreața de 30 de ani a ieșit public să facă dezvăluiri. Deși a mărturisit că nu vrea să spună adevăratele motive din spatele deciziei de a intenta divorț, a făcut câteva declarații despre relația pe care a numit-o toxică și abuzivă.

După ce a făcut două filmulețe în care a povestit că ceea ce a supărat-o s-a petrecut mai ales după divorț și că i-a intentat trei procese fostului partener, Oana Radu a acceptat să apară la Xtra Night Show pentru a vorbi mai multe. Aceasta susține că i-a fost frică de Cătălin, că acesta îi controla toate aspectele vieții și că i-a fost extrem de greu să se desprindă din strânsoare. După divorțul oficial, Cătălin a decis să se întoarcă în apartamentul pe care l-a împărțit cu Oana și să locuiască acolo până când solista avea să-i dea banii pe care-i stabiliseră că-i revin la partaj. Solista spune acum că a observat de atunci că i-au dispărut lucruri personale din casă, chiar și cadourile pe care fostul soț i le făcuse.

Citește și: Dezvăluirile Oanei Radu despre divorț și relația pe care o numește toxică și abuzivă: „Eu eram singura sursă de venit din familie”

oana radu

Oana Radu a divorțat de Cătălin Dobrescu. / Foto: Facebook

„A vrut o sumă pe care el a stabilit-o. Eu, ca să termin relația asta frumos, ca să scap, să fiu liniștită și ca să nu vând apartamentul, am zis că îi dau suma. Prima dată a zis că vrea banii în doi ani, după care într-un an, după care în șase luni (…) El voia să locuim împreună până când eu urma să îi dau banii, chiar dacă eram divorțați și am zis că nu am cum să dorm cu el în casă, pentru că ne certam. Ne certam foarte tare”, a spus artista.

Oana Radu, după divorțul de Cătălin: „Nu știu dacă m-a iubit”

Deși de la începutul relației a observat că nu sunt compatibili, frica de abandon a făcut-o pe Oana să meargă mai departe și să-și dorească chiar și căsătoria. Artista l-a descris pe fostul soț drept un bărbat dur. 

„Nu știu dacă m-a iubit. Mă gândesc că m-a iubit. La mine a fost iubire, eu l-am iubit, nu am cum să spun că nu l-am iubit. Cel mai rău lucru a fost comportamentul dur al lui Cătălin, pentru că el este un tip dur și toți oamenii care îl cunosc, care mă cunosc și ne înconjoară și pe mine, și pe el, spun aceleași lucru. E un tip extrem de dur. Are o vorbă mai apăsată, e un tip mai aspru și chestia asta mi-a creat, cumva, frustrări”, a povestit Oana la Antena Stars.

Citește și: Replica fostului soț al Oanei Radu, după ce solista a spus că au avut o relație toxică: „Nu am dormit nopțile doar să știu că-i e bine”

„Mie mi-a fost foarte mult timp frică de el după ce ne-am despărțit. Mi-am dat seama că nu sunt singură și mi-am dat seama că mă pot folosi de treaba asta, pentru că sunt persoană publică și pot să cer ajutorul, că nu este nimeni mai presus de nimeni în țara asta, mai presus de lege. Am crezut că o să putem rezolva chestiile astea între noi”, a mai zis ea.

Galerie foto




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Oana Radu continuă mărturisirile despre fostul soț: „Mie mi-a fost foarte mult timp frică de el după ce ne-am despărțit”

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă