Prima pagină » Octavian Ursulescu sare în apărarea INNEI după ce Sanda Ladoși a spus că nu are voce: Timpul va da verdictul final. Indiferent ce spune unul sau altul…”

Octavian Ursulescu sare în apărarea INNEI după ce Sanda Ladoși a spus că nu are voce: Timpul va da verdictul final. Indiferent ce spune unul sau altul…”

de Roboțelul @ iDOR.info
octavian-ursulescu-sare-in-apararea-innei-dupa-ce-sanda-ladosi-a-spus-ca-nu-are-voce:-timpul-va-da-verdictul-final.-indiferent-ce-spune-unul-sau-altul…”

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Sanda Ladoși le admiră pe Delia, Andra și Theo Rose pentru calitățile lor vocale, dar susține că INNA este un produs bine ambalat și că a ajuns atât de departe pentru că scara de valori a fost inversată.

Vezi galeria foto Arrow_read_more

Sanda Ladoși crede că INNA nu are voce

Sanda Ladoși și-a exprimat ferm poziția în privința Innei. „Nu am spus că nu-mi place, am spus că este un produs, este un concept, un produs bine ambalat. Eu am vorbit despre voce, despre nimic altceva. A fost pusă în diverse situații să cânte live și nu a putut. Nu am nicio treabă cu artistul INNA, eu nu am o problemă cu nimeni. Am dat exemplu atunci pentru că ea era foarte în vogă și ea fiind în niște studiouri în care am fost și eu și nu se poate… atâta se poate, nu am nimic cu ea. Astea sunt vremurile pe care le trăim. Trăim vremuri în care scara de valori este inversă’, a spus Sanda Ladoși, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai’ de la Kanal D.

Sanda Ladoși: Theo Rose are o voce foarte bună”

Cu toate astea, artista consideră că sunt și voci din tânăra generație de luat în seamă. Solista le dă ca exemplu pe Delia, Andra și Theo Rose.

„Sunt tineri din generația asta care sunt extraordinar de talentați, au voci excepționale, că au ales să cânte ce cântă este cu totul alt aspect. S-au adaptat, cum e Delia, Andra… Theo Rose care are o voce foarte bună. N-am nicio treabă personală cu nimeni’, a mai spus artista.

Citește și: Romanița Iovan a început o relație cu Adrian Iovan când acesta era căsătorit. Sfatul primit de creatoarea de modă de la o măicuță: „Era duhovnicul meu”

Citește și: Bianca Drăgușanu, pictorial de modă alb-negru în Revista VIVA!, în ipostaze cum nu a mai fost văzută. Cum a pozat / EXCLUSIV

Citește și: Ce se întâmplă cu procesul de divorț al lui Cristian Gațu, după acuzațiile de infidelitate: „Mi-am ales cu mâna mea soarta”. Cum vrea fostul sportiv să împartă averea și ce pretenții are soția

Citește și: Câți bani cere Oana Zăvoranu ca să apară într-o emisiune TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Noi ținem la ea și vrem să îi auzim vocea”

Octavian Ursulescu o contrazice pe Sanda Ladoși

Octavian Ursulescu are convingerea că decizia finală o ia publicul, el fiind cel care decide dacă se îndreaptă către un artist, de aceea contează mai puțin ce crede unul sau altul.

„E mai puțin important ce spun eu, pot avea la rândul meu unele rezerve, așa cum Sanda Ladoși s-a exprimat tranșant referitor la prestațiile ‘live’ ale Innei.

Verdictul îl dă marele public, iar dacă acesta ia cu asalt sălile la concerte și gustă melodiile celor de mai sus înseamnă că ei își merită popularitatea, indiferent ce ar spune unul sau altul. Să învățăm să îi respectăm pe spectatori, cărora le datorăm poziția noastră privilegiată în societate!

Iar după aceea timpul va da verdictul final, dorind din toată inima (îi prezint cu drag în concerte) ca acești interpreți din noul val să fie la fel de îndrăgiți și notorii și atunci când vor ajunge la vârsta celor amintiți mai sus”, a spus Octavian Ursulescu, conform Playtech.ro.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Libertatea.ro

Fanatik




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Octavian Ursulescu sare în apărarea INNEI după ce Sanda Ladoși a spus că nu are voce: Timpul va da verdictul final. Indiferent ce spune unul sau altul…”

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google