Prima pagină » (P) Mihai-Dan Farcaș, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Reghin –

(P) Mihai-Dan Farcaș, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Reghin –

de Roboțelul @ iDOR.info
(p)-mihai-dan-farcas,-candidatul-aliantei-dreapta-unita-pentru-primaria-reghin-–

Președintele Forța Dreptei Mureș, Mihai-Dan Farcaș, este candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Reghin. Cele trei partide care alcătuiesc coaliția de dreapta, respectiv Forța Dreptei, USR și PMP au decis să își unească eforturile pentru a oferi Reghinului o administrație performantă și europeană în adevăratul sens al cuvântului.

”Reghinul este unul dintre centrele urbane din România care are un potențial foarte mare. Acest lucru este dovedit de istoria ilustră a comunității noastre. Însă Reghinul are nevoie de mai mult, are nevoie de o echipă pregătită pentru colaborare, construcție și dezvoltare. Avem nevoie de o echipă ce pontează prezent oricând și oriunde este nevoie. Avem nevoie de un Municipiu sigur și prosper pentru noi și pentru copiii noștri. Avem nevoie de investiții în tehnologiile viitorului, pentru a putea avea un Municipiu în care să ne simțim acasă. Avem nevoie de strategii de dezvoltare a urbei, fără frica de baronii locali, fără intimidare din partea grupurilor de interese, o urbe deschisă și pregătită pentru investitorii ce ne-au ocolit până acum.

În ultimii ani, mi-am asumat misiunea de consilier local. Pot să spun cu mâna pe inimă că am acționat întotdeauna pentru binele nostru comun. În calitate de antreprenor, am dovedit faptul că știu să administrez bine bugete și că sunt capabil să creez plus-valoare și locuri de muncă.

Acum, doresc să fac aceste lucruri și pentru Reghin. Vreau un oraș mai bine administrat și mai sigur, prietenos cu toți locuitorii săi. Vreau transparență în procesele desfășurate de administrația locală și o șansă pentru toți tinerii care doresc să-și asume o responsabilitate în cadrul aparatului de specialitate. Poate e momentul ca 2024 să fie anul de reformă în care pensionarii din sistem pot avea șansa să se retragă alături de nepoți, să lase munca pe seama tinerei generații și să-i ajutăm să se îngrijească de sănătatea lor. Vreau să investim transparent resursele comunității și să ridicăm standardele educaționale, culturale și civice la nivelul pe care ni-l dorim cu toții.

Le mulțumesc colegilor din Forța Dreptei pentru nominalizare și le sunt recunoscător aliaților din USR și din PMP pentru sprijinul lor. Însă, mai presus de toate, le sunt îndatorat reghinenilor care, prin semnăturile lor, îmi dau șansa de a candida la cea mai înaltă funcție din comunitatea noastră. Vă asigur pe toți cei care vă veți prezenta la urne în 9 iunie că voi fi un primar eficient, dedicat, dispus la sacrificii pentru a reda Reghinului nostru drag destinul pe care îl merită. Eu sunt de-al vostru, voi sunteți de-ai mei. De aceea, trebuie să muncim împreună pentru binele nostru comun”, a declarat Mihai-Dan Farcaș.

El va fi susținut și de o listă de candidați pentru Consiliul Local, pe care sunt reprezentate formațiunile care alcătuiesc Alianța Dreapta Unită. ”Un consiliu local care lucrează în armonie cu toți membri comunității pentru binele comunității”, a încheiat Farcaș Mihai-Dan.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: (P) Mihai-Dan Farcaș, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Reghin –

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type