Prima pagină » (P) Rodica Baciu: Cum e posibil ca in 20 de ani sa nu se fi uitat nimeni peste o minima statistica si sa priceapa ce urmeaza sa se intample?

(P) Rodica Baciu: Cum e posibil ca in 20 de ani sa nu se fi uitat nimeni peste o minima statistica si sa priceapa ce urmeaza sa se intample?

de Punctul
(p)-rodica-baciu:-cum-e-posibil-ca-in-20-de-ani-sa-nu-se-fi-uitat-nimeni-peste-o-minima-statistica-si-sa-priceapa-ce-urmeaza-sa-se-intample?

Rodica Baciu, candidat independent la primaria municipiului Targu Mures, a postat pe contul de Facebook un mesaj legat de situatia traficului de la noi din oras.

Aceasta critica in termeni duri lipsa de previziune a administratiei locale din ultimii 20 de ani!

Redam mai jos mesajul ei integral:

Rodica Baciu este candidat independent la primaria municipiului Targu Mures si candideaza sub sloganul ” Valori si Performanta pentru Targu Mures”.

(P) Rodica Baciu: Cum e posibil ca in 20 de ani sa nu se fi uitat nimeni peste o minima statistica si sa priceapa ce urmeaza sa se intample? at




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: (P) Rodica Baciu: Cum e posibil ca in 20 de ani sa nu se fi uitat nimeni peste o minima statistica si sa priceapa ce urmeaza sa se intample?

Autor/editor: Punctul

Redacția: Redacția @ Punctul

S-ar putea să-ți placă