Prima pagină » Prințul Harry regretă legătura strânsă cu Kate Middleton, după ce Prințesa de Wales a anunțat că are cancer – B1TV.ro

Prințul Harry regretă legătura strânsă cu Kate Middleton, după ce Prințesa de Wales a anunțat că are cancer – B1TV.ro

de Roboțelul @ iDOR.info
printul-harry-regreta-legatura-stransa-cu-kate-middleton,-dupa-ce-printesa-de-wales-a-anuntat-ca-are-cancer-–-b1tv.ro

Kate Middleton a anunțat la finalul lunii martie că a fost diagnosticată cu cancer și că urmează un proces de chimioterapie. Vestea a venit după ce, timp de mai multe săptămâni, au existat speculații cu privire la starea de sănătate a Prințesei de Wales, în vârstă de 42 de ani, după ce nu a mai fost văzut public de la Crăciun.

Un expert regal susține că Prințesa de Wales și-a depășit timiditatea inerentă atunci când a dat vestea emoționantă în fața camerei.

Biograful regal Sally Bedell Smith a lăudat discursul „echilibrat” și „sincer” al lui Kate, recunoscând că nu a fost ușor deloc pentru prințesa introvertită din fire.

Prințul Harry regretă legătura strânsă cu Prințesa de Wales, după ce a anunțat că are cancer

Biograful regal a mai spus că Prințesa de Wales a fost „sinceră, demnă, echilibrată și a fost directă”, însă probabil anunțul nu a fost ușor. Ea a declarat pentru People că „Este în mod inerent timidă, iar pentru ca ea să facă asta i-a luat foarte mult”, scrie Independent.

Prințul Harry este „plin de regrete” după ce relația cu Kate a eșuat „în mod spectaculos”, susține biograful regal Duncan Larcombe.

Ducele de Sussex și Kate Middleton au avut o legătură strânsă înainte ca relația lui Harry cu familia sa să se fractureze după ce acesta a făcut mai multe afirmații publice despre rudele sale.

„O veste bombă precum cea a lui Kate pune lucrurile în perspectivă, iar Harry nu este imun la faptul că este plin de regrete și de „ce-ar fi fost dacă”. Kate a fost ca o soră pe care Harry nu a avut-o niciodată și probabil este plin de regrete pentru modul în care relația cu ea și cu William s-a prăbușit atât de spectaculos”, a declarat biograful regal Duncan Larcombe, pentru Mirror.

Motivul pentru care prințul William a lipsit atunci când Kate a dezvăluit că are cancer

Chiar dacă prințul William este ca un stâlp pentru Kate Middleton, prințesa a ales să fie singură atunci când și-a făcut publică boala.

Prințul William a fost de-a dreptul zguduit de această veste, asigurându-se că soția lui primește îngrijirea necesară.

„William este extrem de mândru de soția sa pentru curajul și puterea de care a dat dovadă, nu doar săptămâna aceasta, ci de la operația ei din ianuarie’, spune o sursă: „Acum, mai mult ca oricând, se asigură că soția lui are intimitatea de care are nevoie pentru a se recupera pe deplin și că cei trei copii sunt protejați după ce această știre a fost împărtășită’.

„Este o persoană de încredere, puternică. Ea nu se simte izolată în povestea din cauza lui William, care este lângă ea”, a mai spus o persoană din anturajul lor.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Prințul Harry regretă legătura strânsă cu Kate Middleton, după ce Prințesa de Wales a anunțat că are cancer – B1TV.ro

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă