Prima pagină » S-au scurs imagini cu machetele iPhone 16 și 16 Pro: Iată designul

S-au scurs imagini cu machetele iPhone 16 și 16 Pro: Iată designul

de Roboțelul @ iDOR.info
s-au-scurs-imagini-cu-machetele-iphone-16-si-16-pro:-iata-designul

Apple este pe cale să finalizeze pregătirile pentru seria iPhone 16, care va fi prezentată în lunile următoare. În acest context, în timp ce așteptarea cu sufletul la gură continuă, continuăm să primim noi informații despre modelele iPhone 16 și 16 Pro. Recent, au apărut online imagini cu machete care arată designul seriei iPhone 16. Imagini cu machetele iPhone 16 și 16 Pro au apărut

Așa cum am menționat mai sus, pe măsură ce ne apropiem de lansarea iPhone 16, designul începe să fie mai clar. Se vorbește în special despre schimbări în designul camerei și al butoanelor. Astfel, în timp ce designul general rămâne același, se presupune că în versiunile standard, aranjamentul camerei în diagonală va fi eliminat. Acest lucru înseamnă că senzorii camerei de pe spate vor fi aliniați vertical, la fel ca în cazul iPhone X și iPhone 12.

iPhone 16 și 16 Pro
iPhone 16 și 16 Pro

Imaginile distribuite pe X/Twitter ne arată designul celor patru modele din seria iPhone 16. Așa cum era de așteptat, există schimbări semnificative de design în comparație cu seria anterioară iPhone 15. Printre acestea, se numără aranjamentul vertical al camerei la iPhone 16 și iPhone 16 Plus. Această modificare urmărește să faciliteze înregistrarea video spațială pentru Vision Pro. Toate schimbările de design au fost stabilite

În plus, observăm că butonul de Acțiune, anterior văzut doar în seria Pro, este prezent acum în toate unitățile iPhone 16. În plus, pe partea dreaptă a tuturor modelelor este plasat un nou buton de Captură. Zvonurile sugerează că acest buton va oferi controale de zoom și va avea o structură capacitivă.

În plus, primele imagini sugerează că iPhone 16 Pro și Pro Max vor fi puțin mai mari decât iPhone 16 și 16 Plus de bază. Chiar dacă nu este confirmat, se speculează că modelele Pro ar putea avea o ușoară creștere a dimensiunii ecranului, ajungând la 6,3 și respectiv 6,9 inchi.

Conform informațiilor anterioare, se așteaptă ca modelele iPhone 16 și 16 Plus să aibă un ecran de 120Hz, un sistem de cameră duală și o durată de viață a bateriei îmbunătățită. În plus, se spune că ambele versiuni, atât SE cât și cele standard, vor avea 8 GB de RAM și conexiune Wi-Fi 6E. După cum era de așteptat, cea mai mare îmbunătățire va fi în seria Pro. Ne putem aștepta la o cameră triplă, butoane de funcție și capturare, o capacitate a bateriei de 4.676 mAh și dimensiuni ale ecranului de 6,3 și respectiv 6,9 inchi.

Se așteaptă ca seria iPhone 16 să fie lansată în luna septembrie, așa cum se întâmplă în fiecare an. Prin urmare, trebuie să ne amintim că aceste detalii nu sunt încă confirmate și pot suferi modificări până la lansarea oficială.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: S-au scurs imagini cu machetele iPhone 16 și 16 Pro: Iată designul

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google