Prima pagină » Samsung Galaxy S25 Ultra, fără îmbunătățiri ale bateriei?

Samsung Galaxy S25 Ultra, fără îmbunătățiri ale bateriei?

de Roboțelul @ iDOR.info
samsung-galaxy-s25-ultra,-fara-imbunatatiri-ale-bateriei?

Luni, 29 Aprilie 2024, ora 23:03

1522 citiri

Samsung a decis să păstreze aceeași capacitate și viteză de încărcare a bateriei pentru noul său model Galaxy S25 Ultra, conform unor surse apropiate furnizorilor de componente.

Acest lucru sugerează o strategie de reducere a costurilor pentru a menține prețurile competitive pe piața dispozitivelor flagship, evitând astfel creșteri de preț care ar putea afecta cererea.

Acumulatorul de 5000mAh, care a fost introdus inițial în seria Galaxy S21 Ultra, nu va suporta o încărcare mai rapidă decât actualul prag de 45W în modelul S25 Ultra. Informațiile obținute contrazic zvonurile anterioare care indicau posibilitatea utilizării adaptorului Samsung Trio de 65W, o opțiune preferată pentru laptopuri, în viitorul model de smartphone.

Se pare că funcționalitatea de încărcare rapidă de 65W ar putea fi amânată pentru Galaxy S26 Ultra, care ar urma să utilizeze un acumulator Li-ion cu două celule, o tehnologie care permite creșterea vitezelor de încărcare. Această tehnică este deja implementată de alți producători de smartphone-uri, unii oferind chiar viteze de încărcare de până la 120W.

De ce nu ar actualiza Samsung bateria de la Galaxy S25 Ultra

Decizia Samsung de a menține specificațiile bateriei pentru S25 Ultra poate fi parțial influențată de costurile crescute asociate cu noul chipset Snapdragon 8 Gen 4 de la Qualcomm. Deși această alegere poate reduce costurile inițiale, ar putea compromite competitivitatea modelului în fața altor flagship-uri care oferă acumulatori de capacitate mai mare și viteze de încărcare superioare.

Mai mult, Qualcomm a sugerat că dispozitivele echipate cu Snapdragon 8 Gen 4 ar trebui să utilizeze acumulatori de 5500mAh pentru a compensa consumul crescut de energie.

Dacă Samsung decide să ignore această recomandare, s-ar putea să existe o diferență notabilă între performanța Galaxy S25 Ultra și a altor dispozitive de top din punct de vedere al duratei de viață a bateriei și al eficienței energetice.

Când va avea loc evenimentul Samsung Unpacked și ce dispozitive vor fi prezentate

Samsung plănuiește să organizeze evenimentul său emblematic, Unpacked, pe data de 10 iulie 2024, în Paris, potrivit mai multor surse. Alegerea Parisului ca gazdă pentru acest eveniment nu…

Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile

Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile, prin introducerea unei caracteristici îmbunătățite de „partajare audio”….




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Samsung Galaxy S25 Ultra, fără îmbunătățiri ale bateriei?

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type