Prima pagină » Samsung Galaxy Watch7 Pro sosește în acest an, iar bateria sa a fost certificată

Samsung Galaxy Watch7 Pro sosește în acest an, iar bateria sa a fost certificată

de Roboțelul @ iDOR.info
samsung-galaxy-watch7-pro-soseste-in-acest-an,-iar-bateria-sa-a-fost-certificata

Pare că Samsung lansează un nou smartwatch „Pro” din doi în doi ani. Galaxy Watch5 Pro sosea în vara anului 2022. Acum pare că ne pregătim de lansarea unui așa-zis Galaxy Watch7 Pro, terminalul fiind certificat în Coreea de Sud. E vorba despre modelul EB-BL7051BY, mai exact, ceas ce are o baterie ceva mai generoasă față de o variantă „Classic”, de exemplu. Mai jos am detalii.

E vorba despre o unitate de 590 mAh (mărime tipică, cea pe care o vedem în specificații de fapt). Pentru comparație, Galaxy Watch6 Classic are sub capotă o unitate de 425 mAh. Asta înseamnă o diferență de aproximativ 40% în favoarea modelului Pro. Se vehiculează că în 2024 Samsung nu va mai omite lansarea niciunui model din portofoliu. Astfel, ar trebui să fie prezentată în acest an atât modele Galaxy Watch7 și Watch7 Classic, cât și Galaxy Watch7 Pro.

Merită menționat că baterie de 590 mAh are și Galaxy Watch5 Pro, de aici și speculații conform cărora smartwatch-ul Watch7 Pro se află în pregătire. Se vehiculează că noua serie de smartwatch-uri va aduce CPU Exynos de generație nouă, cu 50% mai eficient din punct de vedere energetic. Din păcate, Wear OS nu e tocmai „blând” când vine vorba de consum, autonomia fiind afectată grav față de alte smartwatch-uri de pe piață. 

Lansarea noilor smartwatch-uri ar avea loc în vară, posibil în luna iulie, odată cu debutul celor mai noi pliabile Galaxy Z Fold6 și Galaxy Z Flip6.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Samsung Galaxy Watch7 Pro sosește în acest an, iar bateria sa a fost certificată

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type