Prima pagină » Sony prezintă colecția de televizoare BRAVIA pentru anul 2024: BRAVIA 7, 8 și 9 aduc cinematograful la tine acasă

Sony prezintă colecția de televizoare BRAVIA pentru anul 2024: BRAVIA 7, 8 și 9 aduc cinematograful la tine acasă

de Roboțelul @ iDOR.info
sony-prezinta-colectia-de-televizoare-bravia-pentru-anul-2024:-bravia-7,-8-si-9-aduc-cinematograful-la-tine-acasa

Sony a prezentat astăzi noua sa colecție de televizoare BRAVIA pentru anul 2024, cu accentul pe modelele BRAVIA 7, 8 și 9. BRAVIA 9 este televizorul flagship, care oferă luminozitate de top, dar și negru profund și contrast suprem, plus culori naturale.

Am avut parte și de un anunț pentru noua serie de produse audio pentru acasă Bravia Theatre, adică boxe, soundbar-uri și chiar boxe portabile pentru gât. Trecând totuși la TV-uri, BRAVIA 9 are un control precis al retroiluminării. Plus luminozitate foarte ridicată. Mulțumită zonelor potrivite ale ecranului, iluminarea corespunzătoare, imaginea va deveni mai autentică, permițând celui care vizionează filme să descopere și cele mai mici detalii de pe ecran.

Asta în special dacă activează modurile Studio Calibrated dezvoltate în colaborare cu marile servicii de streaming. XR Processor de la Sony aduce un sistem de recunoaștere a scenelor capabil să detecteze și analizeze datele cu precizie ridicată, optimizând apoi imaginea pentru a oferi realism maxim și a reproduce fix intenția creatorului.

Alte tehnologii de top sunt XR Backlight Master Drive, care imită tehnologia de control backlight folosită de monitoarele profesionale utilizate de regizori. Aduce un algoritm unic de local dimming. Poate astfel controla cu precizie mii de LED-uri pentru un contrast autentic.

Noile televizoare BRAVIA 9 au și tehnologia Acoustic Multi-Audio+, fiind primele din lume cu un Beam Tweeter în zona de sus și un Frame Tweeter pe lateral, oferind astfel sunet surround cinematografic. Funcția Voice Zoom 3 de la Sony e capabilă să recunoască prin AI vocile și să le amplifice sau reducă, încât conversațiile care nu se află în prim plan să se audă tare și clar.

Mai există și funcția Acoustic Center Sync, care sincronizează sistemul de sunet al utilizatorului, ca un soundbar de exemplu, cu TV-ul, încât să dispară orice latență și discrepanța între imagine și sunet.

Specificații:

  • BRAVIA 9: procesor XR, mini LED, 4K, HDR, smart TV cu Google TV; Variante de 164 cm, 189 cm, 215 cm
  • BRAVIA 8: procesor XR, OLED, 4K, HDR, smart TV cu Google TV; Dolby Vision, Dolby Atmos, IMAX Enhanced
  • BRAVIA 7: procesor XR, mini LED, 4K, HDR, smart TV cu Google TV; IMAX Enhanced, Dolby Atmos




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Sony prezintă colecția de televizoare BRAVIA pentru anul 2024: BRAVIA 7, 8 și 9 aduc cinematograful la tine acasă

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă