Prima pagină » Sony Ult Field 7 hands on: boxa cât un butoiaş de bere e gata de party la grătar, cu MULT BAS (Video)

Sony Ult Field 7 hands on: boxa cât un butoiaş de bere e gata de party la grătar, cu MULT BAS (Video)

de Roboțelul @ iDOR.info
sony-ult-field-7-hands-on:-boxa-cat-un-butoias-de-bere-e-gata-de-party-la-gratar,-cu-mult-bas-(video)

Sony ne-a adus recent la un veritabil party şi festin audio, prezentând 4 produse dintr-o gamă nouă, Sony Ult. Ea include căştile Sony Ult Wear, boxa portabilă Ult Field 1, dar şi gigantul Tower 10, cu greutate de 29 de kilograme. Ne axăm totuşi în acest material pe Sony Ult Field 7, un veritabil „butoiaş de bere” devenit boxă portabilă.

Sony Ult Field 7, Hands-on:

Ult Field 7 e boxa de scandal, rezistă la apă, praf, rugină, scăpări şi contacte dure. Poţi conecta microfon de karaoke la ea, sau chiar o chitară. Avem parte de opțiunea ULT Power Sound aici, pentru un bas mai profund cu frecvenţe mai joase, dacă alegem ULT 1 sau bas puternic şi dinamic pe ULT 2. Boxa poate detecta automat zgomotul şi ajusta automat setările de sunet pentru a oferi o experienţă muzicală optimă, indiferent de cât de aglomerată e locaţia.

Autonomia ajunge până la 30 de ore, iar cu încărcare rapidă sunt adăugate încă 3 ore de redare după doar 10 minute. Rezistă la apă şi praf în regim IP67, pentru a putea îndura şi utilizarea la plajă sau lângă piscină. Mai mult, rezista până şi la apă sărată. Se transportă uşor, cu acel edoua mânere şi are şi sistem de iluminare funky, la capete.

Se poate poziţiona orizontal sau vertical şi îi poţi conecta şi microfon, cu control de ecou şi Key Control. Devine şi amplificator de chitară, cu port dedicat. Cu funcţia Party Connect poţi conecta până la 100 de boxe compatibile pentru a sincroniza şi muzică şi luminile. 

Impresiile mele? Are bas impresionant, volum generos, e uşor de transportat cu maşina, are mânerele care ajută la asta şi e prietenoasă cu karaoke şi cu rockerii amatori de chitară. Designul nu e chiar sexy, dar e super robust. Sony ULT Field 7 vine pe negru, din aprilie 2024 la suma de 2199 de lei




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Sony Ult Field 7 hands on: boxa cât un butoiaş de bere e gata de party la grătar, cu MULT BAS (Video)

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google