Prima pagină » Știrile Antena Stars. Smiley a spus cui aparține, de fapt, piesa „Made in România”. Melodia a cucerit TikTok-ul și s-a viralizat în toată lumea: „Concluzia este că…” / VIDEO

Știrile Antena Stars. Smiley a spus cui aparține, de fapt, piesa „Made in România”. Melodia a cucerit TikTok-ul și s-a viralizat în toată lumea: „Concluzia este că…” / VIDEO

de Roboțelul @ iDOR.info
stirile-antena-stars-smiley-a-spus-cui-apartine,-de-fapt,-piesa-„made-in-romania”.-melodia-a-cucerit-tiktok-ul-si-s-a-viralizat-in-toata-lumea:-„concluzia-este-ca…”-/-video

Homepage » Monden » Emisiuni TV

Oana Vacarusi

De Oana Vacarusi.
Publicat pe 30.04.2024 la 16:08 Actualizat pe 30.04.2024 la 16:08

Smiley a răspuns tuturor controverselor legate de piesa care a înnebunit planeta, „Made in România”. Melodia care a devenit virală în toată lumea are clar origini românești, însă cine este cel care a creat-o, de fapt. Iată ce a spus celebrul artist.

Smiley a spus cui aparține, de fapt, piesa „Made in România”

colaj spynews / facebook

  • Cui aparține, de fapt, piesa devenită virală „Made in România”
  • A cucerit TikTok-ul și s-a viralizat în toată lumea

În ultima perioadă, piesa „Made in România” a răsunat în boxe pe tot mapaondul. Încă de la începutul acestui an a făcut înconjurul lumii și a răsunat chiar și în vestiarele celor mai mari echipe de fotbal. Puțini știu însă că piesa a fost compusă cu aproape 20 de ani în urmă de Smiley și Marius Moga.

Cui aparține, de fapt, piesa devenită virală, „Made in România”

Smiley a dezvăluit, prin intermediul unui video publicat pe paginile personale de socialziare, că înainte de piesa „Made in România”, devenită virală în ultima perioadă a fost, de fapt, la începutul începuturilor, mai exact în anul 2007, melodia Mr. Originality.

Artistul a povestit că apoi, un an mai târziu, după succesul piesei Mr. Originality a fost făcut un imn de 1 decembrie pe melodia acesteia, melodie cântată de Loredana Groza și Connect-R.

De-a lungul anilor, piesa „Made in România” a fost interpretată de mulți artiști din țară și s-a transformat dintr-o melodie pop în imn și apoi în muzică de petrecere.

Fotbaliștii de la Inter Milano au sărbătorit titlul în Serie A pe ritmuri de manele

După victoria obținută pe teren, fotbaliștii de la Inter Milano au sărbătorit pe ritmuri de manele. Au dansat și au fredonat versurile melodiei „Made în România”.

Citește și: Versurile celebre ale lui Ionuț Cercel, prezente în discursul lui Marcel Ciolacu. Cum și-a cerut scuze, după afirmația controversată despre Moldova: ”Cu toţii suntem Made in Romania”




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Știrile Antena Stars. Smiley a spus cui aparține, de fapt, piesa „Made in România”. Melodia a cucerit TikTok-ul și s-a viralizat în toată lumea: „Concluzia este că…” / VIDEO

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type