Prima pagină » Uber și taximetriștii din Budapesta își unesc forțele; Ce poate urma pentru București, România

Uber și taximetriștii din Budapesta își unesc forțele; Ce poate urma pentru București, România

de Roboțelul @ iDOR.info
uber-si-taximetristii-din-budapesta-isi-unesc-fortele;-ce-poate-urma-pentru-bucuresti,-romania

Uber are planuri mari pentru Budapesta, și pare că vor să testeze un model nou de afaceri care s-ar putea să ne ajungă și în București. După o pauză de vreo opt ani, Uber se întoarce în capitala Ungariei, dar cu o schimbare de strategie – de data asta, vor să colaboreze mai strâns cu taximetriștii locali.

Se pare că Uber a primit toate aprobările necesare și se pregătesc să pornească motoarele pe timpul verii. În curând, șoferii interesați se vor putea înregistra pentru a deveni parteneri Uber. Și vorbesc de un obiectiv ambițios: să adune peste o mie de șoferi până la finalul anului. Asta ar putea însemna mai multe curse și, evident, mai mulți bani pentru șoferii din zonă.

Ideea e să integreze taximetriștii în sistemul Uber, oferindu-le acces la tehnologie și o bază mai mare de clienți. Dacă privim spre alte orașe din Europa unde Uber a mers pe acest drum, taximetriștii chiar au început să vadă bani mai mulți venind din partea clienților aduși de aplicație.

Dacă lucrurile merg bine în Budapesta, modelul acesta ar putea fi un semnal bun și pentru România. Poate însemna o schimbare în bine pentru cum se vede transportul cu taxiul și ride-sharing-ul la noi în țară, mai ales în orașele mari ca București. Singura necunoscută e dacă vor reuși șoferii de taxi să se adapteze la standaredele Uber…




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Uber și taximetriștii din Budapesta își unesc forțele; Ce poate urma pentru București, România

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type