Prima pagină » Un gunoi spațial gigant a fost fotografiat pentru prima oară de aproape de o companie japoneza care vrea să curețe spațiul de deșeuri.

Un gunoi spațial gigant a fost fotografiat pentru prima oară de aproape de o companie japoneza care vrea să curețe spațiul de deșeuri.

de Redacția @ digi24.ro
un-gunoi-spatial-gigant-a-fost-fotografiat-pentru-prima-oara-de-aproape-de-o-companie-japoneza-care-vrea-sa-curete-spatiul-de-deseuri.

Un segment de rachetă de trei tone plutește în derivă la aproximativ 600 km deasupra Pământului. Satelitul operat de compania japoneză Astroscale a urmărit bucata de gunoi spațial, vechi de 15 ani, și la fotografiat de aproape, prima imagine de acest fel care arată în detaliu ce lăsăm în urma noastră în spațiu.

Aceasta este preluată prin Roboțelul iDOR.info!
Sursa acest stiri: Un gunoi spațial gigant a fost fotografiat pentru prima oară de aproape de o companie japoneza care vrea să curețe spațiul de deșeuri.
Autor/editor:
Redacția: Redacția @ Digi24

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type