Prima pagină » Unirea Ungheni, încă un pas spre barajul de promovare. ACS Târgu-Mureș și Avântul Reghin, eșecuri –

Unirea Ungheni, încă un pas spre barajul de promovare. ACS Târgu-Mureș și Avântul Reghin, eșecuri –

de Roboțelul @ iDOR.info
unirea-ungheni,-inca-un-pas-spre-barajul-de-promovare.-acs-targu-mures-si-avantul-reghin,-esecuri-–

Unirea Ungheni și-a consolidat locul secund în grupa de play-off a seriei sale din Liga 3 de fotbal. Fotbaliștii pregătiți de Florentin Petre au învins azi, la Sebeș, echipa Universitatea Alba Iulia, cu 2-0, prin două goluri marcate în repriza secundă. Suprafața de joc (un teren sintetic 100%) i-a incomodat vizibil pe cei de la Ungheni. În vreme ce gazdele erau evident obișnuite cu felul diferit în care sare mingea pe o astfel de suprafață. Cu toate acestea, mureșenii au dominat cea mai mare parte din meci și s-au impus fără mari emoții. Veteranul Istvan Fulop și Ovidiu Horșia, din 11 m, au rezolvat meciul în interval de numai 5 minute. Unirea e pe locul 2, cu 39 de puncte, la 5 în spatele liderului Gloria Bistrița și la 4 în fața lui ACS Mediaș. La barajul de promovare merg primele două clasate din play-off.

ACS Târgu-Mureș a pierdut azi cu 1-2, pe propriile erori, meciul din deplasare cu Unirea Alba Iulia, jucat pe arena din Zlatna (foto). Mureșenii au deschis scorul, au fost egalați și au încasat golul doi după o greșeală de amator comisă de portarul Lukacs.

Într-un meci jucat ieri, în play-out, Avântul Reghin a dat pe mere ce-a luat pe pere la Cugir (2-2) în etapa precedentă, reușind să piardă în deplasare cu lanterna roșie Viitorul Cluj-Napoca, scor 1-3. Echipa din Reghin are, astfel, în continuare emoții în ce privește evitarea retrogradării în ”județ”.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Unirea Ungheni, încă un pas spre barajul de promovare. ACS Târgu-Mureș și Avântul Reghin, eșecuri –

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google