Prima pagină » Vali Vijelie este unul dintre cei mai cunoscuți maneliști. Cum arată însă, Carmen Rusu, soția lui, și cum o alintă artistul FOTO

Vali Vijelie este unul dintre cei mai cunoscuți maneliști. Cum arată însă, Carmen Rusu, soția lui, și cum o alintă artistul FOTO

de Roboțelul @ iDOR.info
vali-vijelie-este-unul-dintre-cei-mai-cunoscuti-manelisti.-cum-arata-insa,-carmen-rusu,-sotia-lui,-si-cum-o-alinta-artistul-foto

Vali Vijelie face parte din topul celor mai cunoscuți maneliști. Are o carieră de succes și o familie minunată, pe care a ales să nu o expună prea tare publicului. Dacă manelistul este o persoană atât de cunoscută, nu același lucru îl putem spune și despre Carmen Rusu, soția acestuia. 

Vali Vijelie / foto: Social media

Femeia i-a stat mereu aproape și l-a susținut în tot ceea ce și-a propus. Carmen Rusu și Vali Vijelie sunt căsătoriți din anul 2003 și împreună au doi copii. Cum arată soția manelistului. 

Carmen Rusu și Vali Vijelie sunt căsătoriți de mai bine de două decenii 

Cu toate că a ales să fie o persoană retrasă din lumina reflectoarelor, Carmen Rusu a fost dintotdeauna caracterizată de o frumusețe naturală. În trecut, manelistul vorbea despre relația cu soția sa și cei doi copii. Vali Vijelia își alintă partenera „nevestică”, iar în momentele tensionate ea i se adresează „Vali”. 

„Soției îi spun nevestică, așa o alint eu. Ea îmi zice Vali, mai ales când se enervează. Cel mai des îmi cert copii dacă mint. Orice greșeală ar face, le-am spus să vină să-mi spună, că le pot da sfatul cel mai bun.

Le dau bani mereu dacă am. În familia mea, nu se cheltuie mulți bani. Eu nu sunt cheltuitor, dau toți banii pentru viitorul lor”, spunea Vali Vijelie în urmă cu câțiva ani, conform informațiilor apărute în presă.

Vali Vijelie și Carmen Rusu / foto: Social media

Vali Vijelie și Carmen Rusu / foto: Social media

„Soția mea nu este geloasă”

Într-un alt interviu, cântărețul se mândrea cu faptul că soția sa nu este o persoană geloasă și îi înțelege statutul de persoană publică.

„Peste tot femeile sunt la putere, nu doar la mine în familie. Soția mea nu este geloasă, nu am avut niciodată discuții, îi spun că este fana mea, dacă facem poze sau dansăm, și atât. Soția mea este o femeie educată, vorbim frumos, discutăm, vedem dacă ea are dreptate, dacă nu are. Eu am o vorbă: cine mă acceptă bine, cine nu, nu”, a povestit Vali Vijelie, potrivit wowbiz.ro.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Vali Vijelie este unul dintre cei mai cunoscuți maneliști. Cum arată însă, Carmen Rusu, soția lui, și cum o alintă artistul FOTO

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă