Prima pagină » (VIDEO) Salma Hayek, imbracata in Frida Kahlo, a urcat pe scena alaturi de Madonna in timpul concertului din Mexic

(VIDEO) Salma Hayek, imbracata in Frida Kahlo, a urcat pe scena alaturi de Madonna in timpul concertului din Mexic

de Roboțelul @ iDOR.info
(video)-salma-hayek,-imbracata-in-frida-kahlo,-a-urcat-pe-scena-alaturi-de-madonna-in-timpul-concertului-din-mexic

Dupa Kylie Minogue in martie, a venit randul Salmei Hayek sa i se alature Madonnei pe scena. Cantareata, care isi continua Celebration Tour, s-a aflat vineri in Mexico City. Ea a primit-o pe scena pe actrita mexicano-americana, atunci cand a interpretat „Vogue„. Cu parul impletit cu flori si o fusta lunga, Salma Hayek a fost imbracata precum celebra pictorita mexicana Frida Kahlo, conform News.ro.

„Multumesc mult, Madonna, pentru ca mi-ai permis sa fac parte din turneul tau Celebration. Aceasta noapte de neuitat intra in geanta mea de comori pretioase”, a postat actrita pe Instagram.

Madonna este o admiratoare a Fridei Kahlo, ea fiind proprietara mai multor tablouri, si a visat o vreme sa ii adapteze viata pe ecran. Salma Hayek a fost cea care a preluat in cele din urma rolul artistei mexicane, in 2002, in filmul „Frida„, pe care l-a coprodus.

Celebration Tour al Madonnei, al carui start a fost amanat din cauza spitalizarii sale in iulie 2023, a inceput in 14 octombrie la O2 Arena din Londra. La Paris, in noiembrie, Madonna a sustinut patru concerte la Accor Arena. Cu acest turneu, artista reia cele mai cunoscute melodii ale sale si cele mai importante momente ale carierei.

Ea a marturisit de mai multe ori pe scena cat de grea a fost pentru ea aceasta revenire pe scena, dupa infectia grava din cauza careia a ajuns la terapie intensiva.

„A fost un an nebunesc pentru mine si nu credeam ca voi reusi. Am uitat cinci zile din viata mea. Dar ingerii m-au protejat si copiii mei au fost acolo, copiii mei ma salveaza de fiecare data”, le-a spus ea fanilor sai la primul ei concert.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: (VIDEO) Salma Hayek, imbracata in Frida Kahlo, a urcat pe scena alaturi de Madonna in timpul concertului din Mexic

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type