Prima pagină » Vrei o yală smart pentru deblocarea ușii prin amprentă? Modelul WAFU poate fi al tău pentru doar 62 euro

Vrei o yală smart pentru deblocarea ușii prin amprentă? Modelul WAFU poate fi al tău pentru doar 62 euro

de Roboțelul @ iDOR.info
vrei-o-yala-smart-pentru-deblocarea-usii-prin-amprenta?-modelul-wafu-poate-fi-al-tau-pentru-doar-62-euro

Dacă ești în căutarea unui gadget mai diferit, ce spui despre o yală smart? Am găsit una la preț cu adevărat atractiv pe site-ul Cafago, de la brandul WAFU. Are și design modern astfel încât să se potrivează de minune cu ușa ta, iar toate detaliile le descoperim în rândurile de mai jos. 

În primul rând descoperim că această yală smart măsoară 30 x 6.8 cm, fiind destinată ușilor cu grosime cuprinsă între 40 și 120mm. Vine cu un sistem interesant de blocare printr-o parolă ce poate conține până la 24 de caractere, fiind necesare 6-11 caractere corecte pentru deblocare, astfel că ochii curioșilor nu vor știi niciodată care este de fapt parola aleasă de tine.

WAFU

Vei primi și un card IC criptat pentru deblocare de rezervă, asta în timp ce pentru deblocarea de zi cu zi te vei folosit de amprenta ta. Există și aplicație mobilă de unde poți genera parole temporare pentru vizitatori și totodată yala suportă deblocare via USB în situația în care nu mai ai baterie. 

Funcționează pe seama a 4 baterii AA și poți stoca până la 50 de amprente. Prețul este de doar 62.29 euro pe Cafago, cu livrare din China. Poți comanda de aici!




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Vrei o yală smart pentru deblocarea ușii prin amprentă? Modelul WAFU poate fi al tău pentru doar 62 euro

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă