Prima pagină » WhatsApp a primit o funcție nouă

WhatsApp a primit o funcție nouă

de Roboțelul @ iDOR.info
whatsapp-a-primit-o-functie-noua

WhatsApp a primit o funcție nouă în versiunea beta a mesagerului pentru a partaja fișiere cu alți utilizatori aflați în apropiere, care funcționează similar cu Air Drop de la Apple și „Quick Send” de pe Android.

Inovația a fost observată în versiunea beta a WhatsApp pentru Android sub numărul 2.24.9.22. Cu ajutorul funcției People nearby, utilizatorii vor putea trimite diverse fișiere, inclusiv fotografii, videoclipuri și documente, fără a irosi traficul de internet.

Pentru ca acest mod să funcționeze, ambii utilizatori trebuie să aibă secțiunea corespunzătoare deschisă în aplicația WhatsApp.

Deocamdată, funcția este în curs de dezvoltare și este disponibilă doar pentru anumiți testeri. Cînd va fi disponibilă, o veți putea găsi în setările aplicației. Nu a fost anunțată nicio dată de lansare pentru această funcție.

Apariția funcției Persoane din apropiere în Android nu este o noutate, deoarece smartphone-urile moderne au o funcție similară la nivel de sistem numită „Quick Send”. Nu este nevoie să descărcați alte servicii pentru a o utiliza.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: WhatsApp a primit o funcție nouă

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă