Prima pagină » Xiaomi SU7 a fost implicat în primul accident, care s-a lăsat cu daune mai mari pentru Mercedesul implicat

Xiaomi SU7 a fost implicat în primul accident, care s-a lăsat cu daune mai mari pentru Mercedesul implicat

de Roboțelul @ iDOR.info
xiaomi-su7-a-fost-implicat-in-primul-accident,-care-s-a-lasat-cu-daune-mai-mari-pentru-mercedesul-implicat

Circulă pe Internet şi s-a răspândit o fotografie care prezintă efectele primului accidentat raportat pentru un Xiaomi SU7. Acesta s-ar fi ciocnit cu un Mercedes-Benz, iar sedanul german a avut mult mai mult de suferit decât maşina chineză. Detaliile le găsiţi mai jos.

Imaginile prezintă daune importante mai ales pe Mercedes, care are zona frontală grav afectată. A avut farul drept spulberat, capota îndoită şi aripa frontală deformată, plus grila. Xiaomi SU7 are airbag-urile activate şi două portiere avariate. Big Lizi Qiqili, un influencer social media din China a făcut lumină în acest caz, anunţând că Xiaomi SU7 îi aparţine lui şi ca un coleg făcea nişte filmări când s-a petrecut pocinogul. 

Xiaomi SU7 a fost implicat în primul accident, care s-a lăsat cu daune mai mari pentru Mercedesul implicat

Ambele vehicule aveau verde, dar răspunderea aparţinea şoferului de Xiaomi. Cum s-a comportat maşina la accident? A activat airbag-urile, accesoriile de la interior nu au căzut, iar un apel la serviciile de urgenţă a fost imediat efectuat din maşină. Panoul din spate a rămas intact, portierele funcţionau, doar că erau îndoite serios.

SU7 a fost acum dus la reparaţii şi cel mai important lucru e că nimeni nu a fost rănit grav. Evident, romanul paranoic din mine se gândeşte că a fost un artificiu de PR, la fel ca nenumăratele accidente Tesla, când maşina lui Musk iese mereu bine.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Xiaomi SU7 a fost implicat în primul accident, care s-a lăsat cu daune mai mari pentru Mercedesul implicat

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă