Prima pagină » Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. Cât de frumoasă ești!

Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. Cât de frumoasă ești!

de Roboțelul @ iDOR.info
adele,-eleganta,-pe-tocuri,-la-un-meci-din-nba,-alaturi-de-partenerul-ei-de-viata.-cat-de-frumoasa-esti!

Adele a fost imaginea eleganței, la un meci recent din NBA. Superstarul în vârstă de 35 de ani a impresionant într-o ținută alb-negru, în timp ce ea și partenerul său de viață, Rich Paul, au urmărit partida dintre Los Angeles Lakers și Denver Nuggets, pe Crypto.com.Arena.

Câștigătoarea premiului Grammy a fost fotografiată în tribune, îmbrăcată într-un costum negru, cu top alb, la care a potrivit o pereche de pantofi albi cu tocuri înalte. Machiajul natural i-a pus în evidență chipul luminos, iar părul blond auriu și l-a coafat în bucle lejere. 

La rândul lui, Paul a purtat o jachetă de blugi, un tricou negru, pantaloni de aceeași culoare și o șapcă pe cap, asortând o pereche de ghete negre.

Cuplul părea foarte prins în atmosfera meciului, chipul lui Adele fiind foarte expresiv.

Fanii au fost încântați să o vadă și i-au transmis că este foarte frumoasă.

Galerie foto

Adele își dorește ca mama ei să vină la show-ul final al rezidenței sale muzicale din Vegas

Autoarea hitului „Hello” părea să se simtă mult mai bine, după ce a primit ordin de la medici să se odihnească serios înainte de a urca iar pe scenă, în urma unei boli care i-a afectat vocea și a forțat-o să-și anuleze mai multe concerte.

Adele va susține în vară o serie de spectacole la München, înainte de a se întoarce în SUA pentru a relua show-urile de la Colosseum, Caesar’s Palace, de la sfârșitul lunii octombrie.

Cel mai probabil, cântăreața îi va oferi mamei ei șansa de a vedea unul dintre spectacole, potrivit Hollywood Reporter.

„Singura persoană pe care îmi doresc să o văd aici, și care încă nu a asistat la un concert din rezidența mea din Vegas, este mama mea. O să aștept, vreau să vină la sfârșit. Pentru că sunt convinsă că și ea va fi foarte emoționantă”, a mărturisit Adele.

Adele vrea să fie actriță

Artista a afirmat că își dorește mult să-ș încerce norocul în actorie, dar până acum i s-au oferit doar filme biografice.

„Cred că e prea evident”, a explicat ea. Artista, care a cântat piesa de pe coloana sonoră a „Skyfall”, a declarat că așteaptă să vină rolul potrivit pentru ea.

„Este un film pe care vreau să-l fac, dar cel care ar trebui să scrie scenariul nu este încă pregătit să facă asta”, a explicat ea.

„Îl deranjez din când în când în privința aceasta, dar pur și simplu nu este încă în locul potrivit. Este singurul rol pe care mi-l doresc. Pentru că sunt convinsă că aș da lovitura. Cred că m-aș descurca foarte, foarte, foarte bine”, a spus ea încrezătoare.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. Cât de frumoasă ești!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type