Prima pagină » Adrian Giurgiu (ADU), candidatură pentru un plan de dezvoltare clar al județului Mureș

Adrian Giurgiu (ADU), candidatură pentru un plan de dezvoltare clar al județului Mureș

de redactia
adrian-giurgiu-(adu),-candidatura-pentru-un-plan-de-dezvoltare-clar-al-judetului-mures

Liderul USR Mureș, deputatul Adrian Giurgiu, și-a depus marți, 30 aprilie, dosarul de candidature pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Mureș, din partea Alianței Dreapta Unită (ADU), alcătuită din USR, PMP și Forța Dreptei.

”Pentru mine, acest eveniment marchează intarrea oficială în cursa pentru poziția de președinte al Consiliului Județean Mureș. Mă bucur să candidez alături de o echipă formată din adevărați profesioniști care pot transforma Mureșul într-un județ important pe harta economică a României. Județul nostru putea fi în top 10 județe din țară în ceea ce privește nivelul de trai al populației și contribuția la PIB-ul țării. Nu a avut niciodată o șansă. Principalii vinovați sunt PSD-PNL pentru că, împreună cu UDMR, au ignorat Mureșul. PSD și PNL nu au avut niciodată un interes în această regiune și a ”aruncat” județul în curtea UDMR. Aceștia din urmă doar au mimat că vor să dezvolte economia și infrastructura locală, în realitate migrând de la o guvernare la alta doar pentru a-și asigura locuri în Parlament și administrațiile locale. Pe 9 iunie, mureșenii pot vota în funcția de consilieri județeni oameni care pun pe primul loc dezvoltarea locală. Avem la dispoziție milioane de euro, bani europeni nerambursabili, cu care putem transforma radical județul Mureș. Tot ce trebuie este să implementăm un plan de dezvoltare clar, plan pe care Alianța Dreapta Unită îl are”, a transmis liderul USR Mureș.

(Redacția)

Post-ul Adrian Giurgiu (ADU), candidatură pentru ”un plan de dezvoltare clar” al județului Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Adrian Giurgiu (ADU), candidatură pentru un plan de dezvoltare clar al județului Mureș

Autor/editor: redactia

Redacția: Redacția @ Zi-de-Zi

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type