Prima pagină » Anne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Anne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

de Roboțelul @ iDOR.info
anne-hathaway,-superba-in-rosu,-intr-o-rochie-fara-bretele,-cu-crapatura-lunga-pe-picior.-e-trecuta-de-40-de-ani,-dar-e-neschimbata-de-doua-decenii

Articol publicat 03 mai 2024

Anne Hathaway a furat toate privirile la premiera din New York a noului ei film, comedia romantică „The Idea of You”. Într-o rochie roșie, care i-a îmbrăcat perfect trupul zvelt, actrița de 41 de ani a arătat superb.

Anne Hathaway nu e cu mult schimbată față de momentul când cucerea milioane de oameni cu rolul din „Diavolul se îmbracă de la Prada”. Deși a trecut de 40 de ani, șatena și-a păstrat prospețimea chipului, zâmbetul fermecător și silueta ca de model.

Citește și: Anne Hathaway, despre cum erau audițiile de la începutul anilor 2000. Era pusă să se sărute cu câte 10 bărbați: “Nu eram entuziasmată. Mi se părea groaznic”

Anne Hathaway

Anne Hathaway, la premiera „The Idea of You” / Foto: Profimedia

Pentru premiera din New York a filmului în care face pereche cu un actor cu 12 ani mai tânăr, Nicholas Galitzine, Anne a ales o rochie roșie, cu corset și fără bretele, care i-a venit mănușă. Deși lungă, ținuta i-a lăsat picioarele lungi la vedere datorită unei crăpături generoase. S-a asortat cu pantofi în aceeași nuanță de roșu, din piele întoarsă. La capitolul bijuterii a purtat doar cercei și inele. Machiată discret, Hathaway și-a lăsat frumusețea naturală să sclipească.

Anne Hathaway

Anne Hathaway, la premiera „The Idea of You” / Foto: Profimedia

Anne Hathaway este mama a doi băieți, Jonathan și Jack, cu soțul ei, Adam Shulman. Actrița i-a născut pe cei mici în 2016, respectiv 2019. Anne și Adam sunt căsătoriți din 2012.

Citește și: Anne Hathaway nu mai consumă alcool de cinci ani. Motivul care a făcut-o pe actriță să ia această decizie: „Au nevoie de mine”

Citește și: Anne Hathaway, mai senzuală ca oricând, într-o ședință foto pentru Porter: „Mi s-a spus că la 35 de ani va fi începutul sfârșitului carierei mele”




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Anne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type