Prima pagină » Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu, calificați la Jocurile Olimpice

Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu, calificați la Jocurile Olimpice

de redactia
bernadette-szocs-si-ovidiu-ionescu,-calificati-la-jocurile-olimpice

Marți, 7 mai, Federaţia Internaţională de Tenis de Masă (ITTF) a anunțat că perechea română alcătuită din Ovidiu Ionescu şi mureșeanca Bernadette Szocs s-a calificat pentru proba de dublu mixt din cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris, după publicarea clasamentului mondial pentru această probă.

Ionescu și Szocs au pierdut două oportunități de a se califica direct în luna precedentă la turneul preolimpic din Havirov (Cehia), dar au reușit să obțină locurile la Jocurile Olimpice datorită poziției lor în clasamentul mondial.

În timp ce Bernadette Szocs avea deja confirmată participarea la Jocurile de la Paris cu echipa feminină a României, Ovidiu Ionescu devine al 82-lea sportiv român care se califică la JO 2024.

(D.C.)

Sursa foto: Facebook/ Federația Română de Tenis de Masă

Post-ul Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu, calificați la Jocurile Olimpice apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu, calificați la Jocurile Olimpice

Autor/editor: redactia

Redacția: Redacția @ Zi-de-Zi

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type