Prima pagină » Cristian Ștefan intră în cursă pentru un nou mandat de primar la Pogăceaua

Cristian Ștefan intră în cursă pentru un nou mandat de primar la Pogăceaua

de redactia
cristian-stefan-intra-in-cursa-pentru-un-nou-mandat-de-primar-la-pogaceaua

În cursul zilei de marți, 30 aprilie, Cristian Ștefan și-a depus oficial candidatura pentru un nou mandat de primar al  comunei Pogăceaua pentru alegerile din 9 iunie 2024.

„În luarea acestei decizii a contat enorm mesajul primit de la consăteni, și anume ,,să continuăm împreună modernizarea comunei”. Sunt onorat pentru că mi-ați dat șansa să vă reprezint în calitate de primar în acest mandat. Încrederea pe care mi-ați acordat-o în 2020, m-a motivat să fac tot ceea ce a stat în puterile mele, pentru binele dumneavoastră, al locuitorilor comunei Pogăceaua, depunând eforturi considerabile pentru dezvoltarea comunei noastre. Consider că progresul este vizibil, iar realizările sunt cât se pot de observabile. Am reușit, în mare măsură, să realizez ceea ce am promis în 2020, iar acum consider că faptele pot vorbi pentru mine. Mi-ați demonstrat în acest mandat că aveți încredere în mine și mi-ați insuflat această energie de a lupta pentru dezvoltarea comunei noastre. Îmi doresc ca tot ceea ce am muncit în acest mandat să nu se oprească aici, vreau să continuăm schimbarea în bine și să realizăm toate proiectele care sunt în derulare! Doamne ajută!”, a fost mesajul transmis alegătorilor de Cristian Ștefan.

(Redacția)

Post-ul Cristian Ștefan intră în cursă pentru un nou mandat de primar la Pogăceaua apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cristian Ștefan intră în cursă pentru un nou mandat de primar la Pogăceaua

Autor/editor: redactia

Redacția: Redacția @ Zi-de-Zi

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type