Prima pagină » CS Unirea Ungheni 2018, mai aproape de barajul pentru Liga a II-a

CS Unirea Ungheni 2018, mai aproape de barajul pentru Liga a II-a

de redactia
cs-unirea-ungheni-2018,-mai-aproape-de-barajul-pentru-liga-a-ii-a

Principala echipă de fotbal a județului Mureș, CS Unirea Ungheni 2018, a remizat vineri, 3 mai, în deplasare, scor 0-0, în fața formației Gloria 2018 Bistrița. Meciul a contat pentru etapa a 6-a a play-off-ului Seriei a 9-a a Ligii a III-a.
În cealaltă dispută a etapei, Univ. din Alba Iulia a învins, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, formația ACS Mediaș.
În clasament, primele două locuri, care asigură participarea la barajul de promovare în Liga a II-a sunt ocupate de Gloria 2018 Bistrița (51 de puncte) și CS Unirea Ungheni 2018 (46 de puncte), iar pe locurile 3 și 4 se află ACS Mediaș (38 de puncte) și Univ. din Alba Iulia (37 de puncte).
În ultimele trei etape ale play-off-ului, CS Unirea Ungheni 2018 va disputa următoarele meciuri: cu ACS Mediaș în deplasare (în 8 mai), cu Univ. din Alba Iulia în deplasare (în 11 mai) și cu Gloria 2018 Bistrița pe teren propriu (în 18 mai).
(Redacția)

Post-ul CS Unirea Ungheni 2018, mai aproape de barajul pentru Liga a II-a apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: CS Unirea Ungheni 2018, mai aproape de barajul pentru Liga a II-a

Autor/editor: redactia

Redacția: Redacția @ Zi-de-Zi

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type