Prima pagină » Dwayne Johnson, responsabil pentru amânarea cu un an a lansării filmului „Red One” și pentru creșterea bugetului? Ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmări

Dwayne Johnson, responsabil pentru amânarea cu un an a lansării filmului „Red One” și pentru creșterea bugetului? Ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmări

de Roboțelul @ iDOR.info
dwayne-johnson,-responsabil-pentru-amanarea-cu-un-an-a-lansarii-filmului-„red-one”-si-pentru-cresterea-bugetului?-ar-fi-intarziat-deseori-si-7-8-ore-la-filmari

Articol publicat 02 mai 2024

De mai bine de 20 de ani, Dwayne Johnson și-a construit o reputație de om muncitor, care are o putere imensă de a atrage oamenii în cinema. Pe asta s-au bazat și producătorii care l-au adus în „Red One”, filmul care va fi lansat anul acesta. Cu toate acestea, The Rock și-ar fi dezvoltat prostul obicei de a întârzia deseori la filmări, ceea ce a creat mari probleme pentru toți cei implicați în producție.

Dwayne „The Rock” Johnson a fost acuzat că a întârziat deseori la filmările pentru „Red One”, acesta fiind unul dintre motivele pentru care pelicula a ajuns la un buget de 250 de milioane de dolari. Actorul de 51 de ani, fost star în lumea wrestlingului, ar fi responsabil pentru mărirea bugetului cu 50 de milioane de dolari față de suma inițială.

Citește și: John Cena, despre scandalul dintre Vin Diesel și Dwayne Johnson, de pe platourile “Fast & Furious”: “Sunt doi bărbați alfa, foarte motivați. Și poate fi doar unul”

Surse consultate de publicația The Wrap spun că „Red Notice” ar fi trebuit lansat în preajma Crăciunului din 2023, dar va apărea în cinematografe de abia în noiembrie 2024. S-a spus că amânarea a fost cauzată de greva actorilor și scenariștilor, dar adevărul ar fi cu totul altul.

Conform The Wrap, Dwayne Johnson ar avea mare parte din vină, întrucât ajungea la platou și cu 7-8 ore întârziere, ceea ce dădea peste cap planurile întregii echipe. Mai mult, ar fi ratat și zile întregi de filmări. „A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc”, a spus o persoană din interior. 

Reprezentanții studioului care lansează „Red One” au negat vehement informațiile, spunând că The Rock și producătorul au făcut o echipă grozavă la muncă și că bugetul final al peliculei nu a variat prea mult față de estimările lor.

Pe lângă Johnson, în film mai joacă Lucy Liu, Chris Evans, Kiernan Shipka și Nick Kroll.

Citește și: Dwayne Johnson are o clauză contractuală neobișnuită pentru fiecare film. Care este cerința de la care nu face concesii

Și Ryan Reynolds l-ar fi luat la întrebări pe Dwayne Johnson din cauza întârzierilor la „Red Notice” 

Dwayne Johnson și Ryan Reynolds ar fi avut un conflict aprig pe platourile de filmare de la „Red Notice”, film lansat în 2021. Ceea ce ar fi fost deranjant pentru Ryan era că The Rock întârzia mai mereu la muncă.

Conform TMZ, Reynolds l-a confruntat pe Johnson în legătură cu faptul că ajungea mai târziu decât toți ceilalți la platou, în timpul filmărilor la „Red Notice”, ceea ce le-a afectat programul de muncă deja complicat din cauza pandemiei.

Actorii s-au împăcat de atunci, au discutat și astăzi nu mai au niciun fel de probleme, deși la acel moment, lucrurile au fost tensionate.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Dwayne Johnson, responsabil pentru amânarea cu un an a lansării filmului „Red One” și pentru creșterea bugetului? Ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmări

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type