Prima pagină » Google Chrome va fi mai util: Ce vei putea face direct în browser

Google Chrome va fi mai util: Ce vei putea face direct în browser

de Roboțelul @ iDOR.info
google-chrome-va-fi-mai-util:-ce-vei-putea-face-direct-in-browser

Noutatea de la Google Chrome

Dezvoltatorii au integrat inteligent un manager de parole, măsuri de economisire a energiei, acces convenabil la instrumente de căutare și mai multe alte funcții care ajută miliarde de utilizatori în fiecare zi.

Cum să închizi toate taburile Chrome odată?

Una dintre aceste îmbunătățiri este vizualizatorul de PDF-uri încorporat în Chrome pentru desktop.

În forma sa actuală, view-uri de PDF-uri din Chrome permite vizualizarea fișierelor, astfel încât nu ai nevoie să încărci PC-ul cu un program de vizualizare PDF dedicat.

Cu toate acestea, majoritatea software-urilor de vizualizare a PDF-urilor, cum ar fi suita Acrobat de la Adobe, oferă și instrumente complete de editare.

Informația este confirmată

Documentația Chromium înrudită confirmă și mai mult suspiciunile că dezvoltarea este în desfășurare.

Versiunea actuală a Chrome Canary (v126) are un flag care activează semnăturile digitale în PDF-uri. Acest lucru înseamnă că utilizatorii ar putea activa flag-ul, relansa browser-ul și începe să semneze documente digital fără a părăsi browser-ul sau a trece la un editor PDF dedicat.

Deși actualizarea este un pas în direcția corectă, Chrome nu pionierizează funcționalitatea aici, browser-ul Edge al Microsoft oferă un vizualizator PDF robust care are și un set complet de instrumente de adnotare cum ar fi Desen, ștergător, Marcator etc.

Chrome doar ajunge la nivelul concurenței, iar suportul pentru semnătură digitală este probabil primul dintre multe instrumente de adnotare care vor veni.

Cu toate acestea, view-url de PDF-uri este în vizorul activ de dezvoltare al Google, deoarece în februarie au fost observate flag-uri care sugerează că vizualizatorul de PDF-uri din browser ar putea fi portat și pe Android.

Cu toate acestea, cronologiile sunt la latitudinea oricui. Ideal ar fi ca actualizarea versiunii stabile 126 să includă o versiune funcțională a acestei funcții salvatoare de vieți, dar rafinarea ar putea dura mai multe cicluri de actualizare.





Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Google Chrome va fi mai util: Ce vei putea face direct în browser

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type