Prima pagină » Google se pregătește pentru o revoluție pe piața de smartphone-uri din Polonia. Vom vorbi despre

Google se pregătește pentru o revoluție pe piața de smartphone-uri din Polonia. Vom vorbi despre

de Roboțelul @ iDOR.info
google-se-pregateste-pentru-o-revolutie-pe-piata-de-smartphone-uri-din-polonia.-vom-vorbi-despre

— Suntem o companie de software care organizează informații pe Internet astfel încât să fie utile utilizatorului și o facem de aproximativ 25 de ani. De asemenea, investim masiv în AI de ceva timp. Dar acum, în Polonia, se va vorbi despre noi și ca despre o companie care lucrează în industria dispozitivelor inteligente. Hardware-ul ne permite să combinăm software-ul și inteligența artificială într-un mod unic, a declarat Michel van Eldijk, director general al dispozitivelor și serviciilor Google, responsabil, printre altele, pentru Rz. Pentru regiunea europeană.

Ziarul notează că, odată cu începerea vânzărilor în Polonia, Google a început vânzările în Cehia.

Continuare articol sub videoclip

— Google Store va oferi nu numai smartphone-uri, ci și alte dispozitive, incluzând inițial căști și accesorii. Însă planul își propune să extindă treptat familia de produse Google în oferta locală pentru a include ceasuri inteligente, tablete și alte accesorii. În cele din urmă, dorim să aducem întregul nostru ecosistem de produse în Polonia, a declarat Michiel van Eldijk.

Rz, citând cele mai recente cercetări efectuate de Canalys, indică faptul că piața smartphone-urilor își revine din încetinire. Primul trimestru al acestui an a adus 10 la sută. Vânzările cresc în toată lumea. În Europa, procentul a fost de 6 la sută.

Dius Fidus

„Fanatic pe tot parcursul vieții. Cititor devotat. Jucător. Antreprenor extrem.”




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Google se pregătește pentru o revoluție pe piața de smartphone-uri din Polonia. Vom vorbi despre

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type