Prima pagină » Google vine cu o funcție extrem de interesantă în aplicația Photos. Despre ce este vorba

Google vine cu o funcție extrem de interesantă în aplicația Photos. Despre ce este vorba

de Roboțelul @ iDOR.info
google-vine-cu-o-functie-extrem-de-interesanta-in-aplicatia-photos.-despre-ce-este-vorba

Sambata, 04 Mai 2024, ora 16:55

5920 citiri

Google Photos a introdus o nouă funcție prin care le oferă utilizatorilor un control mai bun asupra amintirilor din aplicație. Deși platforma este cunoscută pentru modul în care prezintă automat fotografii vechi în secțiunea „Memories”, nu toate amintirile pot fi plăcute sau potrivite, ceea ce a determinat Google să introducă modificări.

Pentru a aborda această problemă, Google introduce opțiunea „Show less”, care permite utilizatorilor să reducă frecvența cu care anumite persoane apar în sugestiile de amintiri, fără a le bloca complet.

Aceasta este o alternativă la opțiunea existentă de blocare totală, care elimina orice apariție a persoanelor selectate. Noua funcție va permite continuarea afișării fotografiilor de grup în care persoana apare în fundal, însă va limita vizibilitatea acelora în prim-plan, scrie Android Police.

Cum se poate activa funcția

Procesul de configurare a acestor preferințe se face simplu, accesând setările Google Photos, unde utilizatorii pot alege să ascundă anumite persoane sau animale de companie din secțiunea „Memories”. De aici, se pot bloca persoanele nedorite, marcându-le cu simbolul „Blocked” sau se pot specifica anumite date pentru a omite fotografii din anumite perioade din colaje și căutări.

În plus, Google lucrează la o nouă funcție, „Enhance your video„, care va permite îmbunătățirea automată a videoclipurilor utilizatorilor, ajustând setările de luminozitate, contrast și culoare.

Duet AI este noul asistent pentru Google Mail, Docs & Drive. Ce știe să facă

Google se pregătește să lanseze Duet AI, un asistent virtual destinat să colaboreze în timp real cu utilizatorii, integrat în serviciile companiei, precum Gmail, Google Docs, Drive, Sheets…

Google se pregătește să lanseze un nou Chromecast 4K

Google se pregătește să își actualizeze oferta de dispozitive de streaming prin lansarea unui nou Chromecast 4K cu Google TV. Evenimentul de lansare este așteptat să aibă loc în cadrul…




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Google vine cu o funcție extrem de interesantă în aplicația Photos. Despre ce este vorba

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type