Prima pagină » Hisense CanvasTV: o nouă opțiune accesibilă pentru amatorii de artă și tehnologie; design inspirat de Samsung The Frame

Hisense CanvasTV: o nouă opțiune accesibilă pentru amatorii de artă și tehnologie; design inspirat de Samsung The Frame

de Roboțelul @ iDOR.info
hisense-canvastv:-o-noua-optiune-accesibila-pentru-amatorii-de-arta-si-tehnologie;-design-inspirat-de-samsung-the-frame

Compania chineză Hisense lansează pe piață CanvasTV, un produs ce pare a fi inspirat puternic de conceptul The Frame TV de la Samsung. Anunțat recent, CanvasTV își propune să devină punctul central de atracție în sufragerii, transformând televizorul într-o operă de artă prin intermediul ecranului său mat.

CanvasTV folosește un ecran QLED de 4K cu o rată de reîmprospătare variabilă de 144Hz, și un finisaj mat care poate crea impresia că nu te uiți la un televizor, ci la un tablou real. Luminozitatea și temperatura de culoare ale ecranului pot fi ajustate pentru a se potrivi cu ambianța camerei, iar un senzor de mișcare oprește automat televizorul când nu este nimeni în cameră. De asemenea, include un „Mod Artă”, ce oferă o colecție selectă de opere de artă pentru a fi afișate atunci când televizorul nu este folosit activ.

Compania chineză Hisense lansează pe piață CanvasTV

Orientată și către gamerii, Hisense a dotat CanvasTV cu tehnologiile ALLM și VRR, un sistem audio de 2.0.2 canale compatibil Dolby Atmos, și vine cu un cadru din lemn de tec, cu opțiuni de înlocuire în alb sau nuc ce pot fi montate pe corpul televizorului prin mecanisme magnetice. Mai mult, televizorul este echipat cu suportul de perete UltraSlim, care permite montarea acestuia aproape lipit de perete, o caracteristică reminiscentă tot de la Samsung.

Pe lângă hardware, CanvasTV rulează Google TV, ceea ce înseamnă că include Chromecast integrat și acces la mai multe aplicații, spre deosebire de The Frame TV de la Samsung, care folosește Tizen OS. Hisense CanvasTV va fi disponibil în dimensiuni de 55 și 65 de inchi, cu un preț de pornire de 999 de dolari, fiind cu 100 de dolari mai ieftin decât modelul Samsung.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Hisense CanvasTV: o nouă opțiune accesibilă pentru amatorii de artă și tehnologie; design inspirat de Samsung The Frame

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type