Prima pagină » Hyundai spune că va oferi anumite funcții pe bază de abonament

Hyundai spune că va oferi anumite funcții pe bază de abonament

de Roboțelul @ iDOR.info
hyundai-spune-ca-va-oferi-anumite-functii-pe-baza-de-abonament

Hyundai anunță că va oferi o parte dintre funcțiile mașinilor sale pe bază de abonament. Când va intra în vigoare decizia producătorului coreean?

Tot mai mulți producători par că vor să adopte abonamente pentru funcțiile pe care mașinile lor le oferă, iar clienții nu sunt deloc mulțumiți. Probabil că este una dintre tendințele care deranjează cel mai mult atât clienții, cât și pasionații auto deopotrivă.

Ideea de a plăti în plus pentru funcții instalate deja în mașină stârnește controverse și în ciuda acestui val de nemulțumiri, Hyundai anunță sistemul Function-On-Demand, o soluție prin care va furniza opțiuni pe baza unui abonament.

Potrivit Motor1, această mișcare este pe agenda Hyundai Connected Mobility, o nouă entitate înființată în Europa luna trecută. Aceasta reunește programele de abonament auto Mocean și servicii conectate Bluelink. Marca sud-coreeană nu detaliază ce caracteristici ar putea fi blocate, dar spune că FOD-urile ar avea avantajul de a îmbunătăți și mașinile mai vechi.

Hyundai vrea să ofere dotări pe bază de abonament

Marcus Welz, Managing Director al Hyundai Connected Mobility, a declarat că va fi posibilă îmbunătățirea mașinilor mai vechi cu funcții noi: „Ceea ce ați văzut adesea în industrie este un caz de utilizare vechi, de exemplu, scaune încălzite. Acest lucru a fost adus clientului folosind o nouă tehnologie, cum ar fi actualizările de software. Cu toate acestea, cred că beneficiul caracteristicilor la cerere este exact opusul: va aduce noi funcții în mașinile mai vechi.”

El se referea la lansarea de actualizări de software pentru a îmbunătăți performanța hardware-ului existent. De exemplu, un model electric mai vechi ar putea deveni mai eficient prin modificarea motoarelor electrice și a acumulatorului. În mod similar, îmbunătățirea siguranței ar putea fi posibilă prin revizuirea senzorilor. Desigur, aceste upgrade-uri ar veni contra cost.

BMW a fost aspru criticat pentru că a pus scaunele încălzite în spatele unui abonament pentru unele piețe. Audi face același lucru cu climatizarea cu două zone. În cazul unor modele vândute de Audi, clienții trebuie să plătească suplimentar pentru asistentul pentru faza lungă și pentru pilotul automat adaptiv.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Hyundai spune că va oferi anumite funcții pe bază de abonament

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type