Prima pagină » Lady in red. Rita Ora, în cei mai scurți pantaloni, pe străzile din New York. A captat toate privirile cu ținuta ei

Lady in red. Rita Ora, în cei mai scurți pantaloni, pe străzile din New York. A captat toate privirile cu ținuta ei

de Roboțelul @ iDOR.info
lady-in-red-rita-ora,-in-cei-mai-scurti-pantaloni,-pe-strazile-din-new-york.-a-captat-toate-privirile-cu-tinuta-ei

Rita Ora a fost o apariție electrizantă pe străzile din New York. Artista britanică a captat atenția tuturor într-o jachetă roșie din imitație de piele și o pereche de pantaloni scurți în aceeași culoare, în timp ce a ieșit vineri, la prânz, la un restaurant, împreună cu soțul ei, regizorul Taika Waititi.

Cântăreața în vârstă de 33 de ani a uimit cu ținuta ei roșie, pe care a combinat-o cu un top negru, un dres din mătase și cizme negre până la genunchi.

Cu părul răvășit și cu ochelari de soare, Rita a cucerit privirile trecătorilor. 

Rita Ora, abdomen cu pătrățele, într-un selfie care i-a cucerit pe fani. Kate Hudson: O, draga mea, ai depus ceva efort

Galerie foto

Taika, în vârstă de 48 de ani, a arătat cool într-un pulover negru și blugi, la care a asortat o pereche de pantofi sport albi, ochelari de soare și o șapcă de baseball.

Ieșirea vine după ce anterior Rita a impresionat într-un palton portocaliu pal, în timp ce a fost fotogafiată mergând la o probă de haine înainte de Gala Met.

Rita Ora out in New York

Rita Ora în New York City. Profimedia

Rita Ora, la Met Gala

Rita va participa pe 6 mai la celebra Met Gala, unde tema de anul acesta este „Sleeping Beauties: Rewakening Fashion”.

Actriţa Zendaya şi prinţul portorican al rapului latino Bad Bunny se numără printre copreşedinţii viitoarei Met Gala, un important eveniment monden newyorkez în cadrul căruia vedetele defilează în ţinute extravagante, a anunţat  Metropolitan Museum.

Cele două staruri vor forma echipă cu Jennifer Lopez şi cu actorul australian Chris Hemsworth, celebru pentru rolul lui Thor.

Ca în fiecare an, ele o vor însoţi pe treptele de la „Met” pe „marea preoteasă” a evenimentului şi a modei, redactorul-şef al revistei „Vogue”, Anna Wintour.

Atât o paradă a celebrităţilor, cât şi un eveniment filantropic, Met Gala este principala sursă de finanţare a departamentului muzeului dedicat modei (The Costume Institute).

Metropolitan Museum subliniază că „până în prezent, şi de când Anna Wintour, administratoare a Met, a preluat conducerea, gala a strâns 223,5 milioane de dolari pentru The Costume Institute”.

În fiecare an, evenimentul are loc în prima zi de luni a lunii mai şi însoţeşte deschiderea marii expoziţii a „The Costume Institute”, dedicată în 2024 „frumuseţilor adormite” ale muzeului, cu alte cuvinte acelor piese vestimentare mai vechi şi mai fragile din colecţia sa.

Acest „dress code” le permite marilor creatori de modă să îşi pună imaginaţia la treabă pentru ţinutele purtate de vedete, în fiecare an urcarea treptelor de la Met fiind un bun prilej pentru un concurs de extravaganţă vestimentară.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Lady in red. Rita Ora, în cei mai scurți pantaloni, pe străzile din New York. A captat toate privirile cu ținuta ei

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type