Prima pagină » Lavinia Petrea, mai sinceră ca niciodată. Ce se ascunde în spatele camerelor de filmat

Lavinia Petrea, mai sinceră ca niciodată. Ce se ascunde în spatele camerelor de filmat

de Roboțelul @ iDOR.info
lavinia-petrea,-mai-sincera-ca-niciodata.-ce-se-ascunde-in-spatele-camerelor-de-filmat

Lavinia Petrea, arhicunoscuta prezentatoare de știri Pro TV, dezvăluie taine ascunse din meseria de reporter și prezentator de televiziune. Recent, aceasta a mărturisit că provocările nu au fost deloc puține la număr și a ales să prezinte o mare parte dintre ele. 

Lavinia Petrea / foto: Arhiva Click!

De curând, în cadrul unui interviu oferit presei, Lavinia Petrea mărturisește faptul că energia din spatele camerelor de filmat de pe platoul Pro TV este mai mult decât suficientă pentru o bună funcționare a echipei. De asemenea, unul dintre cei mai importanți pași pentru o zi productivă la muncă, într-adevăr, constă în conexiunile cu restul colegilor de pe platourile de filmare. 

Lavinia Petrea: „Râdem foarte mult împreună”

Înainte de a bifa o carieră la pupitrul știrilor, Lavinia Petrea se mândrește și cu o carieră de reporter în spate. Colega lui Mihai Dedu a expus întâmplările care au loc înainte de a apărea în fața telespectatorilor. 

„Râdem! Știi cât de important este să existe o atmosferă relaxată și plină de energie bună? La ora la care noi ne întâlnim funcționăm mai greu! Totul merge mai greu! Lăsăm problemele deoparte și încercăm să vorbim despre lucruri pozitive, să avem o stare bună! Face cumva parte din fișa postului acest lucru, să vii dimineața cu o stare bună ca să poți să o dai mai departe!

Cred că aceasta este cheia succesului echipei de dimineață! Râdem foarte mult împreună, chiar și în pauze sau înainte de emisie! Colege noastre ne fac să intrăm în atmosfera respectivă. Mă refer la cele care ne fac machiajul, ne aranjează sau au grijă de haine.

Până în ultima secundă este cineva care dă cu rola de scame, ne aranjează ultimul fir de păr! Fiecare minut contează dimineața. Au fost momente în care ne-am așezat pe scaun în ultima clipă pentru că am întârziat puțin din diverse motive!”, a explicat vedeta Pro TV, în cadrul unui interviu ego.ro

Cum gestionează gafele din spatele camerelor de filmat 

Lavinia Petrea la pupitrul știrilor / foto: Social media

Lavinia Petrea la pupitrul știrilor / foto: Social media

Lavinia Petre s-a confruntat cu momente imprevizibile în timpul sau înaintea emisiei. Unul dintre ele amintește de situația neplăcută în care a rămas fără voce în sau să se confrunte cu episoade neplăcute de tuse. 

Nu are cum să se întâmple, să nu pornească emisia! Începe întotdeauna la 6 fix! Avantajul matinalului este că există doi prezentatori. Am mai întârziat, dar am reușit să ajungem pe scaun, mai puțin machiați, poate fără să fim aranjați sau cu totul pus la punct. Suntem doi, iar dacă unul are o problemă, rămâne celălalt pentru 10-15 minute.

De-a lungul acestor ani mi s-a întâmplat să rămân fără voce în timpul emisiei sau să mă apuce tusea, îmi curgeau lacrimile! Am început să citesc intro-ul și abia l-am dus până la sfârșit! Îmi curgeau lacrimile și îmi venea să tușesc! Am ieșit afară, am luat o pauză de 10 minute și Mihai mi-a ținut locul. Sunt și momente de genul acesta!

Suntem oameni! Te trezești dimineața, ai un ritm mai mult automat, dat de rutină. Orice se poate întâmpla! Îți poți da seama că nu ești în cea mai bună formă fizică la o oră sau două după ce te-ai trezit. Totuși, ai un job de făcut și găsești soluții!”, a conchis știrista Pro TV, conform sursei citate. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Lavinia Petrea, mai sinceră ca niciodată. Ce se ascunde în spatele camerelor de filmat

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă